Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gadefest : Årets store HØSTFEST i Latinerkvarteret

Året er så småt ved at gå på held, så høsten er i hus. Nu er det mere tusindvis af hurtigkørende cyklister, man ser i Latinerkvarteret, fremfor mejetærskere. Sådan er det. Men den 30. september fra klokken 10.00 – 17.00, holder byens ubetinget hyggeligste kvarter høstfest. En tilbagevendende begivenhed, som hvert år trækker et hav af mennesker til.

 

Latinerkvarteret fejrer høsten og markerer samtidig efterårets komme på lørdag den 30. september, hvor indtryk til alle sanserne er at finde i byområdet.

HØSTFEST i Latinerkvarteret

Duft, se, smag og oplev Latinerkvarterets bud på en skøn høstfest. Pustervig Torv danner rammen, men hele kvarteret kommer til at emme af tidligere tiders landlige efterårsstemning .

 

Mosteri på Pustervig Torv

Hø og halmballer bliver stillet op rundt omkring i gaderne, og på Pustervig Torv kommer der kornsandkasser til børnene, mens der er kalaha med kålhoveder i Guldsmedgade. Kvarteret vil i det hele taget bære præg af, at høsten er i hus.

HØSTFEST i Latinerkvarteret

På Pustervig Torv bliver et stort mosteri igen sat op, hvor der er gratis smagsprøver, og samtidig bliver der mulighed for at få mostet sin egen æblehøst (ét kilo æbler giver ca. 0,5 liter most) ganske gratis. Medbring dine egne flasker, eller køb certificerede plastikflasker til 10 kroner pr. stk.

 

Lær alt om svampe, og tilbered dem rigtigt

Svampeprofessoren Frank Jensen kommer også tilbage i år og fortæller alt om svampe. Hvor man finder dem, og hvordan de tilberedes. Hvis du er det mindste interesseret i svampe, så er det et must, at møde svampeprofessoren.

 

Kagekonkurrencen er der igen

Den årlige kagekonkurrence vender igen stærkt tilbage, og alle kan være med.

Bag dit bedste bud på en tærte, kage, muffin, brød eller lign. med efterårets frugter/bær som hovedingrediens. Kagen skal indleveres i Rosensgadepassagen (ved Sophies Tøjhus) mellem klokken 11.00 og 12.30.

 

Dommerpanelet går i gang med smagning klokken 13.00, og vinderne kåres omkring klokken 13.30. Der er fine præmier til de tre bedste bud på, hvordan en kage skal smage.

Rundt omkring i kvarteret vil der derudover være musik og andre små arrangementer foran forretningerne. Så kom til høstfest. Det giver en oplevelse af livet på landet.

Hele arrangementet foregår mellem klokken 10.00 og 17.00.

 

Se mere her: