Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset

Af Jan L. Pedersen

Aarhus Update havde en kvinde på toppen af Bestseller-huset. Hun var en ud af to, og her var ingen medier. Kirstine Anker fra Aarhus Update og Ankers Aarhus var kvinden på toppen af bygningen ved havnen i Aarhus.

 

Gennemført til mindste detalje

Aarhus Kulturhovedstad 2017 åbnede med et brag, og tog de fleste med storm. Forventningerne til Kulturhovedstad 2017 har været en blandet størrelse, og der har været flere skeptikere. Men det blev gjort til skamme i aftes, da Aarhus for alvor viste et hidtil uset format. Sjældent har “vi” været mere stolte af, at være aarhusianere end i går. Alt klappede, og Aarhus rykkede med et op i en helt anden liga. Hold op, hvor var det en stor oplevelse. Alle, jeg talte med, kunne ikke få armene ned. Der var ros over hele linjen, og forventningerne til resten af året blev endnu større, og med ét voksede de til størrelse XL. Med en så gennemført åbning, kan 2017 kun blive et godt år i Aarhus. Arrangementerne er mange – også flere end man umiddelbart ser. Arrangementkataloget er tykkere end en telefonbog fra 1980´erne. Der er noget for alle, og bredden i arrangementerne er voldsomme. Det bliver en fest, uanset hvad du er til. Politiken gav åbningen 4 hjerter ud af 6 mulige. Hvor de har været, og hvad de har set, ved jeg ikke, men jeg nægter at tro, at det var det samme, vi på Aarhus Update så. Hos os var åbningen sublim og bør få fuldt hus. Alt andet går under betegnelsen misundelse.

 

Se billederne her:

Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset

 

Billedet nedenunder er ikke taget ved, eller fra, Bestseller-huset

Se Aarhus 2017 fra toppen af Bestseller-huset

 

Del artikel

Andre læser også