ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Airport: Udvider med rute til Nice

Samarbejdet mellem flyselskabet SAS og Aarhus Airport udmønter sig endnu en ny rute. Den åbner 14. april og går til Nice i Sydfrankrig, som efter Paris er den mest besøgte by i Frankrig.

 

“Fra analyser af østjydernes rejsemønstre er det tydeligt, der er efterspørgsel på ruten til Nice. Mange i vores område har feriebolig i Sydfrankrig, og den nye Nice-rute vil selvfølgelig være særlig attraktiv for dem, men også for andre østjyske turister, der drømmer om en ferie ved det franske middelhav,” fortæller Aarhus Airports bestyrelsesformand Torben Boldsen i en pressemeddelelse.

 

Med flyruten til Nice kommer SAS op på at have otte ruter til og fra Aarhus Airport i Tirstrup. SAS har allerede ruter til København og Malaga, og for nylig annoncerede man ruter til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split. Som følge af samarbejdet mellem SAS og Aarhus Airport står lufthavnens trafik foran en udvidelse på over 50 procent.

 

”Vi har et aldeles godt samarbejde med SAS. Ligesom de fem nye ruter i efteråret er Nice-ruten et bevis på, vi lytter til kundernes ønsker. Det gør mig glad og stolt, at vi sammen med SAS kan åbne den eftertragtede rute allerede til april,” siger Torben Boldsen, bestyrelsesformand for Aarhus Airport.

 

Del artikel