Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fornem hæder: Aarhus-biografer er blandt Europas bedste

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Nordisk Film Biografer
Foto: Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer er kåret til årets europæiske biografkæde, og det skal selvfølgelig fejres.

Derfor inviterer de på gratis popcorn den 30. juni i Nordisk Films biografer på Skt. Knuds Torv og Trøjborg i Aarhus.

Biografkæden modtog for nylig den prestigefyldte pris ”International Exhibitor of the Year”, der blev uddelt i Barcelona ved CineEurope-prisuddelingen.

Hvert år uddeles prisen til en europæisk biografkæde, som er i superligaen indenfor biografer, og som har skabt stærke resultater, vækst og innovation.

Kæmpestor anerkendelse

Dermed kan biografgængerne i Nordisk Films biografer på Skt. Knuds Torv og Trøjborg fremover bryste sig af, at de ser film i biografer, der hører blandt Europas bedste.

Direktør for Nordisk Film Biografer i Danmark Casper Bonavent er da også meget stolt af anerkendelsen, som de aarhusianske biografer er en del af.

Og for at fejre det, er der en gratis popcorn til de første 100 gæster, som tager en tur i en af biograferne den 30. juni.

”Vi vil gerne fejre denne fornemme pris med vores gæster. Det er vigtigt for os at være en aktiv del af kultur- og bylivet og være et samlingssted med god stemning og super faciliteter.

Prisen er ikke mindst en anerkendelse af alle vores dygtige medarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at skabe gode gæsteoplevelser i Nordisk Films biografer i Aarhus,” lyder det fra Casper Bonavent.

Fornem hæder: Aarhus-biografer er blandt Europas bedste
Arkivfoto af biografen på Trøjborg.

Gode film på programmet

Den 30. juni kan biografgæsterne bl.a. opleve den femte og sidste film om Indiana Jones med selveste Harrison Ford i hovedrollen som Indy, der på vej på pension hvirvles ind i et sidste vildt eventyr.

Også komedien ”No Hard Feelings” med Jennifer Lawrence i hovedrollen er på programmet, ligesom den anmelderroste ”Toves værelse” med altid velspillende Paprika Steen i hovedrollen som Tove Ditlevsen.

Derudover er der en række andre aktuelle film på programmet.

”Det er film, som viser biografens bredde og relevans. Både for dem, som vil have en underholdende aften med gode grin, og dem, der vil dykke ned i en af Danmarks mest anerkendte forfatteres liv og dramatiske ægteskab.

Uanset hvad er biografen et samlingspunkt, der tilbyder oplevelser til alle uanset alder og filmsmag,” lyder det videre fra Casper Bonavent.

Nordisk Film Biografer har 47 biografer og mere end 250 sale i Danmark, Norge og Sverige.

Hvad: Gratis popcorn til de 100 første gæster
Hvor: Nordisk Film Biografer i Aarhus
Hvornår: Fredag den 30. juni 2023

De seneste år har Nordisk Film Biografer moderniseret og udviklet mange af sine biografer, herunder er en lang række biografsale nu udstyret med luksussæder.

Del artikel

Andre læser også