ANNONCE
Aarhus C: 400 gratis p-pladser ved Amtssygehuset
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus C: 400 gratis p-pladser ved Amtssygehuset

Teknik og Miljø-rådmand benytter overtagelsen af det tidligere Aarhus Kommune Amtssygehus til at skabe 400 gratis p-pladser frem til udgangen af 2020.

 

Aarhus Kommune overtog i januar det tidligere Amtssygehus i Tage Hansens Gade. Området skal i de kommende år udvikles til en ny central bydel i Aarhus, men første spadestik bliver tidligst taget i slutningen af 2020.

 

Ventetiden giver mulighed for at udnytte den tidligere betalingsparkering, som var tilknyttet sygehuset, til at skabe 400 gratis p-pladser. ”Vi afsøger hele tiden muligheden for at oprette flere p-pladser, som kan gøre det lettere at være beboer eller besøgende i midtbyen. Løsningen er ikke permanent, men jeg er sikker på, at pladserne vil gøre hverdagen lettere for trafikanterne i området,” siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø.

 

Tanken er, at de mange p-pladser foruden beboerne i området bl.a. skal komme gæster til Den Gamle By til gode.

 

Thomas Bloch Ravn, museumsdirektør i Den Gamle By, er glad for, at der nu kommer flere parkeringsmuligheder tæt på museet.

 

”Så længe jeg har været i Den Gamle By, har det altid været parkeringsforholdene, som gæsterne har klaget mest over. Så vi er altid meget glade, når der kommer bedre parkeringsmuligheder i nærheden af Den Gamle By,” siger han.

Aarhus C: 400 gratis p-pladser ved Amtssygehuset

Der er ingen tidsbegrænsning på de 400 p-pladser, da de skal leve op til samme betingelser som de øvrige p-pladser på Tage-Hansens Gade.

 

 

 

Del artikel