ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus C: Nye områder får ændringer i parkeringsforhold

Arbejdet med at indføre ensartet betalings- og beboerparkering i midtbyen fortsætter. Områder omkring det tidligere Amtssygehus står nu for tur.

 

Der er tale om tre nye områder, hvoraf to af områderne allerede har beboerparkering og tidsbegrænset parkering, mens beboerne i det sidste område skal vænne sig til helt nye regler.

 

For alle tre områder gælder det, at hele parkeringszonen ændres til betalingsparkering fra og med mandag 19. oktober. De beboere i områderne omkring Ringkøbingvej og Eugen Warmings Vej (se kort), der allerede har beboerparkeringslicensordning, vil med deres nuværende licens også fremadrettet kunne parkere ubegrænset på de kommunale betalingsparkeringspladser i egen beboerparkeringszone alle ugens dage og timer.

 

De to områder har tidligere haft henholdsvis tre og fem timers tidsbegrænsning. Fremover vil der for bilister uden licens være betalingsparkering og to timers rabat. Det sker som følge af byrådets beslutning om, at parkeringsreglerne skal være ens – og dermed lettere at forstå – i hele midtbyen.

 

Aarhus C: Nye områder får ændringer i parkeringsforhold

 

Arbejdet med at udrulle de nye parkeringsforhold til hele midtbyen indenfor Ringgaden fortsætter hen over efteråret og vinteren.

 

I løbet af november sker der også ændringer i området ved Daubjergvej og Dollerupvej. Her bevares kortidspladserne ved butikkerne, men der bliver justeret lidt på tidsrummet, og der indføres betalingsparkering på de resterende pladser. Her er ikke planlagt beboerparkering, da lokalplanerne for området ikke lægger op til gadeparkering, men derimod parkering i parkeringskældre.

 

 

Del artikel