Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skybar og tagterrasse: Aarhus får nyt 15-etagers hoteltårn

Af Freja Dumont
Illustrering: Arkitema
Illustrering: Arkitema

I disse dage bliver de første spadestik taget til en udvidelse af det populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager.

Tårnet er åbent for hele byen og tilføjer 161 værelser til Comwells centralt beliggende Aarhus-hotel, der er kendt for sin internationale stemning.

Tårnet rummer desuden skybar og tagterrasse med 360 graders udsigt over Aarhus. Samtidig udvides og renoveres hotellets eksisterende restaurant, så endnu flere gæster kan nyde et måltid i lækre rammer.

Skybar og tagterrasse: Aarhus får nyt 15-etagers hoteltårn
Illustrering: Arkitema

Skybar og restaurant bliver åben for alle

Comwell Hotels, bygherre Hans Lorenzen og entreprenør Nordstern har indgået aftale om et 15 etagers nyt hoteltårn, der udvider det centralt beliggende Comwell Aarhus med betydelig kapacitet. 

Udover 161 nye hotelværelser – heraf fire suiter og 10 long stay-lejligheder – kan Comwell Aarhus’ gæster se frem til en skybar og restaurant på 14. og 15. etage og øverst oppe en udendørs tagterrasse på mere end 300 kvm.

Desuden kan hotellets besøgende benytte førstesalens 9 nye møde- og konferencerum eller afholde selskaber og events med spektakulært vue over Aarhus på de øverste etager, der kan rumme op til 370 personer.

Skybar og tagterrasse: Aarhus får nyt 15-etagers hoteltårn
Illustrering: Arkitema

Hoteltårnet er åbent for hele byen, og de øverste etager får direkte adgang fra gaden via udvendig glaselevator. 

I forbindelse med opførelsen af det nye hoteltårn, opgraderes også hotellets populære Co-Work-område, hvor gæster og lokale aarhusianere flittigt gør brug af det optimalt indrettede arbejdsområde væk fra hjem og kontor.

I Co-Work, som findes på alle Comwells danske hoteller, er der altid adgang til kaffe og te uden beregning og Wi-Fi til fri afbenyttelse. 

Byens bedste udsigt

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at byde velkommen til det nye Comwell Aarhus, når hoteltårnet forventes at stå klar i foråret 2026:

”Der har længe været stor efterspørgsel på hotelkapacitet i Aarhus, og med det nye hoteltårn er vi glade for at kunne tilbyde endnu flere danske og internationale gæster vores funktionelle hotel- og mødefaciliteter. Med udvidelsen af Comwell Aarhus ønsker vi også at bidrage positivt til byens liv.

Vi glæder os til at se Aarhusianerne i den nye restaurant og skybar – og på tagterrassen, hvor de kan nyde gode drinks og en af Aarhus’ absolut bedste udsigter,” lyder det fra Peter Schelde.       

Ejer og udlejer af byens nye hoteltårn, Hans Lorenzen, og entreprenør Nordstern ser frem til at fortsætte samarbejdet med Comwell:

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Comwell og skabe et endnu mere unikt samlingssted i Aarhus.

Comwell byder på præcis den kombination af mod, nytænkning og branche-knowhow, der skal til for at skabe et hus, der indeholder det, gæsterne efterspørger – og mere til,” fortæller Hans Lorenzen, og samme budskab lyder fra Torben Modvig, Group CEO, Nordstern: 

”Vi er glade for endnu engang at have indgået samarbejde med Comwell. Vi kender Comwell fra vores tidligere samarbejder, og vi ved, at vi deler de samme høje ambitioner for både kvalitet og bæredygtighed,” slutter Torben Modvig. 

Del artikel

Andre læser også