Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

D.A.U.D.A: Festival i Aarhus præsenterer Sivas og 9 andre fede navne

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: PR
Foto: PR

SPOT Festival nærmer sig med hastige skridt, og festivalen er derfor klar til at kaste en absolut mavepuster af en annoncering efter jer.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

10 exceptionelt fede nye navne er nemlig føjet til årets line-up, og der er både etablerede og fremadstormende artister iblandt.

Første navn er selveste hiphop-pioneren Sivas, der medbringer sin unikke stil og de bombastiske bangers, der har cementeret ham som en af landets største kunstnere.

Sivas brød igennem med D.A.U.D.A i 2013, hvis titelnummer blev en landeplage, og som i dag står tilbage som et monument i nyere dansk raphistorie.

Oplev store navne på nye måder

Værd at bemærke er også, at anmelderroste Lydmor er nyt navn på årets festival, hvor hun skifter sine pulserende elektrobeats ud med med klaver og blottet sang.

Også rockbandet Go Go Berlin gæster Aarhus-festivalen, og med inspiration fra bl.a. Daft Punk og Air præsenterer de nye elektroniske udgaver af sine sange.

Derudover er disse navne nye SPOT Festivals plakat:

  • School of X
  • iomfro
  • Gorgeous
  • LUSTER
  • Marshal Cecil
  • KALASET
  • Pauline

I forvejen er navne som Blæst, Xander Linnet, Ericka Jane, ICEKIID, Pind og Pil på festivalens lineup, som du kan få det fulde overblik over her.

Både partout- og dagsbilletter til SPOT Festival, der finder sted 6. og 7. maj i Aarhus, kan købes her på festivalens hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også