Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Festuge: Klokken inviterer på dansk mad og bajere ved åen 

Aarhus Festuge står for døren, og mens vi alle glæder os til de mange gode oplevelser, der venter os, melder Restaurant Klokken og Der Kuhstall sig på banen med et særligt pop-up event ved åen. De to går nemlig sammen om at servere det bedste fra deres to verdener: Dansk mad og masser af kolde øl.

 

Restauranten Klokken Aarhus og baren Der Kuhstall ligger blot et stenkast fra hinanden, og det tætte ”naboskab” udmunder sig nu i et gastronomisk pop-up event i den første weekend under Aarhus Festuge. Her vil der blive dækket op med et særligt spiseområde ved åen foran Der Kuhstall, og menuen vil – udover kolde øl i massevis – bestå af danske frokostklassikere. Her kan du vælge mellem tarteletter af hjemmelavede skaller og med hønsekødsfyld, grillpølser med kartoffelsalat eller tre forskellige slags smørrebrød, højtbelagt med både pålæg og kærlighed.

 

Aarhus Festuge er et af årets højdepunkter, og vi glæder os helt vildt til at bidrage til festen med vores event. Nu håber vi bare, at vejret viser sig fra sin bedste side, så vi kan få serveret en masse lækker, dansk mad og kolde bajere, lyder det fra Jakob Rudbeck, Produktchef for Klokken Aarhus

 

Hvor: Foran Der Kuhstall på Åboulevarden 22

Hvornår: Torsdag den 29. t.o.m. lørdag den 31. august