Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Festuges billigste og lækreste menu

Barren for gastronomi bliver sat højt under Aarhus Festuge, når Frederiksgade42 sammen med Culture Works åbner dørene til, hvad der uden tvivl er festugens billigste – og lækreste – menu.

 

Når Ungdomskirken på Nørre Allé for første gang slår dørene op som ’Cluster Church’ til dette års festuge, bliver det især med fokus på gastronomien. Her vil man kunne få en lækker 4-retters menu bestående af muslingesuppe med fennikel og limeblade, braisseret svinenakkefilet med teriyaki, wasabi-coleslaw samt kernesalat med græskar og krydderolie til kun 65 kroner.

 

Og ikke kun maden, men også spiseoplevelsen bliver noget særligt i Cluster Church. Måltidet serveres nemlig til fællesspisning rundt om langborde i kirken. På den måde bliver måltidet noget man deler med hinanden, og nye fællesskaber får mulighed for at opstå.

 

Fællesspisning med gode råvarer

Det er det nordisk/asiatiske spisehus Frederiksgade42, som står bag maden til fællesspisningen. ”Frederiksgade42 er mere end bare en restaurant. De står for kvalitet, gode råvarer, bæredygtig madlavning og hele fællesskabet omkring mad, som jo er et cluster i sig selv. De bringer mere end street food, de bringer gastronomi og folkelighed,” siger Mads Severinsen, Head of Communications i Culture Works.

 

Fællesspisningen er en del af projektet Cluster Square x Aarhus Festuge, som vil hylde byens kreative fællesskaber. På Klostertorvet under Festugen vil der derfor blandt andet være fokus på mad med aktører som Arla Unika, Njord Gin, Stauning Whisky og Frederiksgade42.

 

INFO

 

Hvor: UngK, Nørre Allé 23K

 

Hvorr: Den 25., 26. og 27. august samt 1. og 2. september. Dørene og baren åbner kl. 17.30 og maden bliver serveret kl. 18.30.

 

Website: 

 

Pris: 65 kroner for 4 retter