Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe opgradering: Besøg Aarhus’ første luksus-biograf

Af Freja Dumont
Foto: Martin Gravgaard
Foto: Martin Gravgaard

Der sker lige nu store ting og sager i Nordisk Film Biografer i Aarhus.

Man er nemlig i fuld gang med en kæmpe opgradering af alle sale – og nu er man nået den første milepæl.

Den største sal af dem alle, Sal 1, er blevet gennemrenoveret og i lørdags kunne man byde de første gæster velkommen i Aarhus’ første luksus-biografsal.

Luksus-sofaer og den perfekte biograf-stilling

Antallet af sæder er reduceret fra 320 til 144, mens oplevelsen har fået en massiv opgradering.

Alle sæder er nemlig blevet til luksus-lænestole i en smuk flaskegrøn farve, som man kan indstille automatisk, og hvor der er meget mere plads til at slænge sig.

Kæmpe opgradering: Besøg Aarhus' første luksus-biograf
Foto: Martin Gravgaard

Læg så dertil, at hele første række i salen er blevet omdannet til luksus-sofaer, hvor man kan ligge med en heldigt udvalgt og nyde film, popcorn, slik, sodavand (og hinanden) med ekstra meget plads.

“Målet har helt klar været at give vores gæster en wow-oplevelse. De mørkegrønne bløde velour-sæder giver en hjemlig og hyggelig stemning, og de forreste sæder er pludselig blevet meget mere attraktive, fordi man nu kan læne sig tilbage.

På de små borde ved hvert sæde kan man stille et glas vin, en kop kaffe eller snacks til filmen, og det lægger bare op til, at man kan hygge sig endnu mere end før,” siger Sarah Trier Winther, biografchef hos Nordisk Film Biografer Aarhus.

Her er dommen over de nye “sæder”

MigogAarhus har testet de nye “sæder”, og vi kan næsten ikke få armene ned. 

Vi kan til gengæld godt få benene op, for det klares nemt og bekvemt på en knap på siden af stolen.

Det helt geniale er, at man også kan indstille nakkestøtten, så man kan ligge helt ned med benene oppe og med en perfekt stilling for hovedet. 

Med den store opgradering skal du heller ikke længere være bange for, at du ikke kan se noget for 2-meter manden, der sidder foran dig på næste række.

Kæmpe opgradering: Besøg Aarhus' første luksus-biograf
Foto: Martin Gravgaard

Der er nemlig så langt hen og ned til næste række, at vi vil vove den påstand, at H.C Andersen kunne sidde der iført sin højeste hat – og så kunne du stadig have et fint udsyn til filmen.

Det er samtlige 8 sale i biografen på Skt. Knuds Torv, der skal opgraderes til luksusversioner med elektroniske lænestole.

“Efter planen er samtlige sale færdigrenoverede med nye stole i slutningen af juni. Farverne på sæderne i de andre sale er endnu en overraskelse, og de afsløres i løbet af de kommende uger,” siger Sarah.

Sæderne i Nordisk Film Biografer på Trøjborg har også fået sig en overhaling, og er i dag udskiftet med mørkerøde velour-lænestole.

Kæmpe opgradering: Besøg Aarhus' første luksus-biograf
Foto: Martin Gravgaard

“På Trøjborg har vi valgt at beholde den nostalgiske 50’er-inspirerede stil med stole i en varm rød farve.

Disse er ikke elektriske ligesom på Skt. Knuds Torv, men man får en mere komfortabel velourstol. Og selvfølgelig den hyggelige hjemlige stemning, som man kender det fra biografen på Trøjborg,” siger Sarah.

Det er helt oplagt at lægge en tur forbi Nordisk Film Biografer for at afprøve sæderne til aktuelle storfilm som Bad Boys og Inderst Inde 2, som netop har haft premiere.

Se alle aktuelle film i Nordisk Film Biografer her.

Del artikel

Andre læser også