Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sensationen fortsætter: Aarhus Fremad i ny stor pokaltriumf

Af Jonathan Sten Drivsholm
Arkivfoto: Aarhus Fremad

Aarhus Fremad er videre til kvartfinalen i pokalturneringen.

Det aarhusianske 2. divisionshold har netop slået Fremad Amager med 3-1 hjemme på Riisvangen i det nordlige Aarhus.

Kampen blev reelt afgjort allerede i 1. halvleg.

Efter 17 minutters spil scorede Fremad Amagers Cornelius Allen selvmål, og få minutter senere udbyggede hjemmeholdets Mathias Kubel føringen til 2-0.

Det lykkedes godt nok 1. divisionsholdet Fremad Amager at reducere på mål af Christian Friedrich, men lige lidt hjalp det.

Aarhus Fremads Søren Andreasen scorede til 3-1 efter 28 minutter, og da udeholdets Mads Aaquist kort før pausefløjt fik det røde kort, svandt Fremad Amagers håb om at komme tilbage i kampen.

Udeholdet spillede resten af kampen i undertal og kunne intet stille op mod et stærkt Aarhus Fremad-mandskab, der skabte en ny stor pokaltriumf.

Det aarhusianske mandskab er årets helt store pokalsensation, efter 2. divisionsholdet for tre uger siden bankede Brøndby ud af turneringen med en 4-0-sejr.

I dag sikrede Aarhus Fremad sig altså igen avancement med endnu en flot sejr på hjemmebane.

Der trækkes lod, om hvilke hold der skal møde hinanden i pokalturneringens kvartfinaler, torsdag aften.