Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes: Aarhus har en stor appetit på madfestival

Af Line Ingwar Karlsen

Mange aarhusianere skal glæde ganen med en god middag, når DinnerDays går i gang fra den 8.- 17. februar. Billetsalget er lige nu knap 70% højere end ved DinnerDays i uge 7 sidste år. Det skriver Dinnerbooking i en pressemeddelelse. 

 

Har du planer om at skulle ud at spise i Aarhus til madfestivalen DinnerDays i vinterferien, er du bestemt ikke den eneste.

 

Madfestivalen, hvor du kan spise tre retter fra 210 kroner + billetgebyr 18 restauranter i Aarhus og omegn, oplever en voksende appetit for konceptet i den jyske hovedstad.

 

Aarhus kan ikke mættes

Allerede nu med stadig knap to uger til madfestivalen går i gang har billetsalget i Aarhus oversteget salget i hele salgsperioden sidste år med knap 70%.

 

Stor appetit i Aarhus

grund af succesen med at afholde restaurantfestival i Aarhus i uge 7, er der næsten dobbelt så mange restauranter med som sidste år en vækst fra 10 restauranter til 18 i år.

 

Særligt Restaurant ET, som er ny i udvalget af restauranter, har haft ekstremt stor succes med billetsalget frem til nu. Herudover er Madklubben, Retour og Anker blandt favoritterne i år. Dog er alle restauranter ved at have godt med bookinger.

 

DinnerDays februar 2019

HVORNÅR: 8.-17. februar 2018

HVOR: 100 restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

Køb billet her:

 

 

Om DinnerBooking.com

Bag DinnerDays er DinnerBooking.com, som er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord omkring 1000 forskellige restauranter og caféer.

DinnerBooking afholder DinnerDays to gange om året, og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.