Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop åbnet: Aarhus har fået en spritny Lidl

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Lidl
Foto: Lidl

Beboerne i Risskov har fået en ny indkøbsmulighed, efter Lidl her til morgen slog dørene op til en spritny butik i Veri Centeret.

Til åbningen var en flok forventningsfulde kunder dukket op for at strømme ind i butikken, efter åbningstalerne var holdt og båndet klippet.  

Den flotte modtagelse glæder Line Skov, som efter flere år som souschef for første gang kan kalde sig butikschef.

“Det har været en helt fantastisk dag, og kunderne har taget så godt imod os. Jeg ved, at vi har en masse nyt at byde på, men vi har alligevel været spændte på, hvor mange der ville møde op.

Derfor er vi selvfølgelig meget begejstrede for de mange nye kunder, vi har mødt i dag, og de mange søde kommentarer, vi har fået,” siger Line Skov, som tidligere har arbejdet i Lidls andre Aarhus-butikker i Viby, Skejby og i flagskibsbutikken ved Godsbanen.

Netop åbnet: Aarhus har fået en spritny Lidl
Foto: Lidl

“Vi har fået en stærk start, og det er vi meget taknemmelige for. Nu bliver det vores fornemmeste opgave at sikre kunderne den bedste oplevelse og give dem lyst til at vende tilbage igen og igen.

Så kom forbi, hils på os og se hvad Lidl har at byde. Vi glæder os til at se jer,” lyder det videre fra Line Skov i en pressemeddelelse fra Lidl.

Ingen cigaretter på hylderne

Butiksåbningen har også fået opmærksomhed fra Kræftens Bekæmpelse, som har fulgt Lidls udvikling gennem de seneste år.

Dagligvarekæden har nemlig taget en beslutning om at udfase tobak- og nikotinprodukter fra kædens butikker frem mod udgangen af 2028, og at alle nye butikker slet ikke skal have produkterne på hylderne fra begyndelsen. 

”Med åbningen af en ny nikotinfri butik går Lidl foran på en meget vigtig dagsorden.

Vi glæder os over initiativet og håber, at det vil være til stor inspiration for andre supermarkeder, kiosker, købmænd osv., så vi vil se endnu flere nikotinfrie butikker skyde op i de kommende år,” siger Hans Skou, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Aarhus. 

Netop åbnet: Aarhus har fået en spritny Lidl
Foto: Lidl

Lidls nye butik er kædens ottende i Aarhus.

Du finder den i Veri Center på Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov, hvor butikken fremover vil være åben alle ugens dage kl. 7.00-21.30. 

Del artikel

Andre læser også