Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Jazz Festival 2019: Tir Na Nóg swinger mere end nogensinde før

Af Pernille Søborg

Om lidt starter Aarhus Jazz Festival 2019. Helt præcis fra den 13. til den 20. juli. Aarhus bliver fyldt med glade toner, og byen viser, at man kommer længst med samarbejde. Over 400 forskellige koncerter fortæller, hvor ambitiøs Jazz Festivalen er, og hvor mange af byens erhvervsdrivende, som bakker op om arrangementet. Aarhus’ største bar, Tir Na Nóg, bakker i den grad op. 

 

Noget for enhver smag og tegnebog

En del af koncerterne på Tir Na Nóg er gratiskoncerter, mens der er entré på andre. Bobo Moreno, Vuust Trio, Michael Bladt, Claus Waidtløv, Cæcilie Norby og Christian Vuust er bare nogle af de koncerter, der er på programmet hos Tir Na Nóg. 

 

19 koncerter på en uge

Koncerterne kommer til at foregå i det ene af lokalerne på Tir Na Nóg, nemlig The Merchant Room. Her er masser af plads. 130 gæster kan der være i baren. Du kan ikke købe billet på forhånd. Det sker i døren, dog kun til betalingskoncerterne. Sidder du allerede i baren, så kommer den hyggelige billetmand rundt, for at høre om du vil købe en billet eller drikke din pint inden på The Tap Room i lokalet ved siden af.  

Aarhus Jazz Festival 2019: Tir Na Nóg swinger mere end nogensinde før

Det er tredje år, at Tir Na Nóg er med i Aarhus Jazz Festival, og antallet af koncerter er støt stigende. Dette år er der 19 koncerter af høj kvalitet på den irske bar. 

 

Du kan følge med i, hvilke koncerter der er under Aarhus Jazz Festival her 

 

Aarhus Jazz Festival 2019: Tir Na Nóg swinger mere end nogensinde før

 

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 19 10
Mail: info@tirnanog.dk
Website

 

Del artikel

Andre læser også