Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus: Lokal Tagdækker finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020

Det er en stolt og glad Per R. Hjortshøj, der har modtaget nyheden om, at Isoplasticon ApS – Tømrer & Tagdækning, for andet år i træk, er udråbt som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Årets Tagdækker (0-4 ansatte). Vinderne af den eftertragtede pris findes den 2. og 3. april 2020 i Cirkusbygningen i København.

 

”Jeg var så heldig at vinde titlen sidste år og har knoklet hver dag, for at levere godt håndværk og yde en god kundeservice, så jeg er naturligvis stolt over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen” siger Per R. Hjortshøj.

 

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 finder sted torsdag og fredag d. 2. og 3. april i Cirkusbygningen i København, vil også Århus være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Isoplasticon ApS – Tømrer & Tagdækning, der har hjemme i Trige, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 i kategorien Årets Tagdækker (0-4 ansatte).Blandt landets bedste håndværkere

Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser de modtaget på landets største anmeldelsesside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.

 

Vi er en ældre virksomhed, som er stolte af den faglighed og det engagement, vi hver dag udviser overfor vores kunder, da vi mener, det er måden man når længst med og vi kæmper for at levere den bedste service til vores kunder. Jeg er naturligvis glad for, og stolt af den anerkendelse, en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 giver, fortæller Per R. Hjortshøj, som ejer Isoplasticon ApS – Tømrer & Tagdækning.

 

Aarhus: Lokal Tagdækker finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020
Per R. Hjortshøj – Fotograf: Ole Munksgaard.com

 

Det går fremad for håndværkerne

De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020: 


”Det er nu niende år vi afholder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0.” – og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

 


Ser frem til resultatet

Per R. Hjortshøj fra Isoplasticon ApS – Tømrer & Tagdækning fortæller om firmaets forventninger:


Jeg ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at jeg kommer til at stå på scenen som vinder af prisen som Årets Tagdækker (0-4 ansatte). Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. 

 

Adam Duvå Hall, kendt fra bl.a. TV2 Go’ morgen, vil føre 2.000 håndværkere gennem aftenerne.