Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus-London: Første rute uden for Norden genåbner 

Ryanair genoptager ruten til London fra Aarhus Airport den 4. juli. Det er den første rute, der åbner til en destination uden for Norden. 

 

Aarhus Airport tager nu hul på næste etape af genåbningen af flyruter. Det sker, når lavprisselskabet Ryanair går på vingerne lørdag den 4. juli og sætter kursen mod Stansted i London. Således kan foodies, fodboldfans, kulturryttere og powershoppere igen flyve direkte fra Aarhus til en af verdens mest populære storbydestinationer, som man aldrig bliver færdig med. Det er godt også nyt for Aarhus Airport, som vurderer det som et stort skridt i den rigtige retning.

 

”Det har stor betydning for Aarhus Airport, at Ryanair genetablerer den første rute til et større Europæisk land så hurtigt efter genåbningen. Det er et vigtigt signal fra flyselskabets side om, at de gerne vil sikre forbindelse ud i verden for østjyderne, og det matcher rigtig godt i forhold til de tilkendegivelser, vi får fra vores gæster. Mange er klar til at rejse ud, og vi håber, at der snart er grønt lys på flere af ruterne til internationale destinationer”, siger administrerende direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

 

På nuværende tidspunkt kan man flyve fra Aarhus direkte til København, Bornholm samt Oslo, og fra den 4. juli suppleres rutekortet med to ugentlige afgange til London Stansted. I august måned udvides der til fire ugentlige afgange, og fra oktober forventes ruten at være tilbage i topform med fem ugentlige afgange vinteren over.

 

Om Aarhus Airport

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus. Læs mere på www.aar.dk