Aarhusmesterskabet for gastronomer – kreativt smørrebrød på menuen

På mandag den 19. juni dyster elever fra hele øst- og midtjylland i Aarhusmesterskabet for gastronomer. 17 kokkeelever og fem elever fra smørrebrød og cateruddannelsen.
Program for dagen
kl. 9.00 | Morgenkaffe, briefing og praktiske bemærkninger i restauranten i stueetagen. |
kl. 9.30
| Herefter opstilling i køkkenet og finde service/udstyr frem. Der vil være forskudt start |
Kl. 10.00 | Opstart i køkkenerne |
Kl. 13.00 | Fremvisning af retter |
Kl. 16.15 | Præmieoverrækkelse |
Sted
Skolen for trends og gastronomi, AARHUS TECH, Campus C
Dollerupvej 4
8000 Aarhus C
KONKURRENCEN
Elever skal fremstille tre forskellige typer kreativt smørrebrød , fire af hver (12 stk. i alt) og 1 kold kyllingeret til 4 couverter.
Følgende hovedemner stilles til rådighed og skal bruges til det kreative smørrebrød
- Okseinderlår fersk (roastbeef)
- Fiskefars
- Vegetar – nye kartoffel
Udover hovedemnerne vil eleverne få stillet en råvare kurv til rådighed! Der er opsat præsentationsborde i restauranten lige ved siden af samt borde til deltager og gæster. Dommerne vil være placeret ved et i bord i den ene ende af restauranten. I konkurrencen lægges der vægt på den håndværksmæssige præstation i arbejdet med råvarer og processer.