ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smart koncept er populært i Aarhus: Mød nye mennesker til et hav af events

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Hvor går man hen, hvis man gerne vil møde nye mennesker?

Lige meget om man er på udkig efter kærligheden eller søger en ny ven at dele sjove oplevelser med, kan det være svært at opsøge og falde i snak med folk, man ikke kender.

Det vil Gitte Ellegaard gerne ændre på.

Derfor har hun skabt event-konceptet Minglr, der har til formål at lade mennesker mødes i uformelle rammer.

“Når man skal til fester eller arrangementer ude i byen, er det oftest sådan, at man tager af sted sammen med andre,” forklarer Gitte Ellegaard og fortsætter:

“Jeg vil gerne gøre det mere legalt at tage af sted til arrangementer ude i byen alene, for det ved jeg, at mange singler finder svært.”

Arrangementer for en hver smag

Det hele begyndte med, at Gitte Ellegaard arrangerede nytårsfester for singler i Aarhus, og arrangementerne blev hurtigt så populære, at folk begyndte at spørge, om der ikke også snart ville blive arrangeret andre single-events.

Det gav Gitte Ellegaard blod på tanden, og nu er der for alvor gang i Minglr.

Event-konceptet er dette efterår klar til at invitere aarhusianerne til et hav af oplevelser, der tæller både større og mindre arrangementer for singler.

Smart koncept er populært i Aarhus: Mød nye mennesker til et hav af events

Minglr inviterer blandt andet til ginsmagning hos Smagførst – et arrangement, der er helt nede på jorden.

Her kan man prøve forskellige slags gin i selskab med andre singler, og efter smagningen er baren åben, så de, der har lyst, kan fortsætte hyggen.

Man kan også komme til fyraftensbar, og fredag 24. september er det endda ganske gratis – du skal blot betale billetgebyr, og så får du en gratis drink eller øl til arrangementet.

Der er også madklub, som giver dig mulighed for at møde nye mennesker på vej hjem fra arbejde, når Minglr byder på en uformel hyggestund midt i det travle hverdagsliv.

Er man mere til en festlig aften, hvor man kan give den gas på dansegulvet, er der også mulighed for det, for Minglr arrangerer også dansebar med DJ’s og drinks.

Lørdag 18. september er der Minglr Bar & Dans på Comwell i Aarhus, og her er plads til både hygge, snak, grin og dans. Og har man lyst, kan man begynde aftenen med at deltage i fællesspisning.

Få et større netværk

Til Minglr-events er der altid en værtinde, som tager godt imod gæsterne ved ankomst, byder velkommen og er til stede hele aftenen.

Mange aarhusianere oplever, at kan kan være svært at finde steder at tage hen, hvis man er over 35 år og gerne vil møde nye mennesker, men det hjælper Minglr med.

Mange af arrangementerne er nemlig aldersopdelte, så gæsterne møder folk i deres egen aldersgruppe – lige som der bliver sørget for, at der kommer stort set lige mange mænd og kvinder.

Smart koncept er populært i Aarhus: Mød nye mennesker til et hav af events

“Som single skal man have det godt, og man skal have muligheden for at få et større netværk, hvis man har lyst. Det vil jeg gerne hjælpe med,” fortæller Gitte Ellegaard og tilføjer:

“Jeg prøver så vidt muligt at sørge for at arrangere mange forskellige events, så de fleste kan finde noget, de har lyst til at deltage i.”

Der er altså et bredt udvalg af single-events på efterårets program hos Minglr – lige meget om man foretrækker at deltage i små, uformelle arrangementer på hverdagsaftener, eller om man gerne vil møde nye mennesker på festlig vis i weekenden.

Du kan se hele efterårets Minglr-program og købe billet til de forskellige events på minglr.dk.

Hvad: Masser af events for singler
Hvor: Få overblik på minglr.dk
Hvornår: Efteråret 2021

Del artikel