ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Motion: Aarhus støtter de hjemløse med ny Homeless Walk

Lørdag den 1. juni afholdes for første gang i Aarhus e Homeless Walk med det formål at sætte fokus på byens allermest udsatte mennesker.

 

Løbsarrangøren, Aarhus Motion, står bag initiativet, Homeless Walk, sammen med en række lokale kræfter, der ønsker at støtte op om sagen. Aarhus Motion har i den forbindelse indgået et særligt samarbejde med Kirkens Korshær i Aarhus, hvor man som deltager i løbet, er med til at støtte Kirkens Korshærs lokale hjælpearbejde.

Aarhus Motion: Aarhus støtter de hjemløse med ny Homeless Walk

Løbet starter ved Rådhuspladsen klokken 14.00, hvorfra man i fællesskab går gennem byen og afslutter den 1,5 kilometer lange gåtur med indvielse og festlig fejring af Kirkens Korshærs nye cykelværksted, CykelDoKK ved Mindet 6G.

 

Indvielse af ny CykelDoKK

Blandt Kirkens Korshærs arbejdsfællesskaber i Aarhus, er nyeste skud på stammen et cykelværksted, hvor unge hjemløse og udsatte kan indgå i og bidrage til et kreativt og meningsfuldt fællesskab. Tæt på cykelværkstedet ligger Kirkens Korshærs Ungeherberg hvor unge hjemløse kan overnatte. Ungeherberget er et nattilbud og med et cykelværksted, kun et stenkast derfra, har vi mulighed for at tilbyde de unge meningsfulde dagsaktiviteter.

 

Cykelværkstedet CykelDoKK lukker dørene op for første gang lørdag den 1. juni og åbningen fejres i samme anledning som Homeless Walk. Sammen med AARHUS MOTION inviterer Kirkens Korshær på grill fra Savværket, kolde drikke og underholdning ved Mindet 6G på Sydhavnen. Knuds Kiosk medbringer Knuds Sprint – en virtuel cykelkappestrid om tilbagelæggelsen af Aarhus Cykelbanes distance. Ved indvielsen vil det være muligt at købe en støtteplakat, tegnet af kunstneren Peder Stougaard og afslutningsvis afholder UNCOVERmusic tre minikoncerter med lokale artister.

 

Aarhus Motion: Aarhus støtter de hjemløse med ny Homeless Walk

 

Støt op om byens udsatte og tilmeld dig Homeless Walk på:

 

Fakta

Dato: 1. juni 2019

Lokation: Rådhuspladsen og den nye CykelDoKK på Mindet 6G

Distancer: 1,5 km

 

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, BESTSELLER Børneløbet, Ree Park Safari Run og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.

 

 

Del artikel