Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Motion: Danmark løber igen den 21. juni

Af anders@sommersangdigital.dk

Alle danskere inviteres ud på nye gratis løbe- og gåture på 5 km, 10 km og halvmaraton (21,1 km), når den nye version af Danmark løber afvikles søndag den 21. juni klokken 10.00. 

 

Syv af de største danske løbsarrangører er som ved det første løb den 19. april gået sammen om et stort virtuel løb i Danmark. 

 

Da Danmark løber blev afviklet første gang, tiltrak arrangementet 31.486 deltagere, der løb og gik sammen – og hver for sig. 

 

I den anden udgave af Danmark løber er det muligt at købe de flotte rød-hvide t-shirts, at erhverve sig en flot medalje og få tilsendt et officielt print af startnummeret. 

 

Arrangørerne håber at kunne etablere hotspots i de forskellige større byer. Det er tanken, at deltagerne skal passere og få en snak med arrangørerne og en frisk hilsen med på vejen. En justering fra myndighederne omkring antallet af personer, de må forsamles, vil gøre dette mere enkelt for de syv arrangører. 

 

Arrangørgruppen kommer fra både Jylland, Fyn og København: Aarhus Motion, Aalborg Atletik & Motion, Sport Event Syd, OGF Odense, HCA Marathon, Lillebælt Halvmarathon og Sparta Atletik & Løb.

 

Alle interesserede kan melde sig på helt indtil klokken 9.55 på dagen. 

 

Tilmelding og yderligere info kan findes her:

 

Der sendes som i den første udgave tre timers livestreaming direkte på Facebook-siden ”Danmark løber”. ‘

 

Arrangørerne sender live fra klokken 9.30 – 12.30, hvor vores værter vil guide alle deltagere og publikum gennem dagens arrangement.

 

Opvarmningen starter klokken 9.45, og klokken 10.00 lyder startskuddet. 

 

Del artikel

Andre læser også