Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Motion: Knæk Cancer-løb har indsamlet de første 50.000 kr.

Af anders@sommersangdigital.dk

Donationsbeløbet stiger for hvert minut, der går. Det sidste døgn har mere end 180 personer tilmeldt sig det nye løb ’Danmark – løb for Knæk Cancer’ og dermed støttet indsamlingen.

 

Hele Danmark løber med

’Danmark – løb for Knæk Cancer’ består både af et virtuelt og et fysisk løb. Fælles for begge er, at man via tilmeldingsgebyret donerer 50 kr. til Knæk Cancer-indsamlingen. I skrivende stund har mere end 800 tilmeldt sig løbet – heraf over 600 på det virtuelle løb. 

 

”Vi er virkelig positivt overraskede over den gode opbakning, hvilket især skyldes det virtuelle løb. Når man deltager virtuelt bestemmer man selv, hvor og hvornår man vil løbe, og det bevirker, at folk i hele landet har mulighed for at deltage. Vi har flere tilmeldte fra Munkebo på Fyn og Slagelse på Sjælland end fra Aarhus, som normalt er vores hjemmebane”, fortæller Jeanette Boye Sørensen, der er eventchef hos løbsarrangøren Aarhus Motion.

 

7.500 m2 stor Knæk Cancer-blomst som en del af ruten

Er man fra Aarhus eller omegn har man også mulighed for at deltage i det fysiske Knæk Cancer-løb, der finder sted lørdag den 24. oktober i Mindeparken i Aarhus, som opvarmning til det store indsamlings-show på TV2 om aftenen. Deltagerne kan vælge frit mellem at løbe eller gå 4 eller 7 km. Udover en flot tur rundt i Mindeparken kommer deltagerne på begge distancer til at gå eller løbe omridset af den velkendte Knæk Cancer-blomst i bunden af parken. Hver af de otte blade på blomsten giver 100m rute, så turen rundt i de otte blade på blomsten udgør i alt 800 meter af ruten. 

 

 

Fakta


Virtuelt løb: Landsdækkende, hele uge 43
Fysisk løb: Mindeparken i Aarhus, 24. oktober 2020
Donation: 50 kr. pr. deltager går ubeskåret til Knæk Cancer-indsamlingen
Arrangør: Aarhus Motion
Tilmelding: Aarhusmotion.dk

 

Aarhus Motion: Knæk Cancer-løb har indsamlet de første 50.000 kr.

 

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, BESTSELLER Børneløbet, Ree Park Safari Run og Carl Ras Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle. 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også