Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Mountainbike Challenge – Mountainbikeløb i lækre rammer 

24. september 2017 danner skovene syd for Aarhus rammen om Danmarks nok fedeste mountainbikeløb. Aarhus har et imponerende netværk af etablerede mountainbikestier med masser af sprøde singletrack. Vi har fundet de bedste spor og pakket dem ind i et professionelt setup, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

 

Masser af flow

Vi elsker spor med et lækkert flow og vores mountainbike-freak Helge har gennemtrawlet samtlige stier/spor i Aarhus Kommune. Resultatet er to ruter, som er designet til at give deltagerne mest muligt flow og selvfølgelig en masse teknik og lidt tons. Ruterne er sirligt afmærket og vores seje officials er på pletten for at sikre, at I ikke kører forkert og får en bedste og sikreste oplevelse fra start til mål.

 

Vælg mellem 20´eren og 55’eren

20eren er perfekt til nybegynderen, som gerne vil prøve kræfter med at køre et rigtigt mountainbikeløb. En perfekt blanding af lækre singletracks, sjove sektioner og et par mindre tonser-stykker. Lad dig ikke narre, ruten er hård nok og skal nok give dig udfordringer og sved på panden. Der køres både på de officielle mtb spor og på skovstier, hvor skovstierne bruges til at binde mtb sporene sammen.

55eren er krævende. Vi har skåret det overflødige fedt væk og står tilbage med den rå skov – de hurtigste, sværeste og sjoveste sektioner i skoven og pakket det sammen på de 55 km. Ruten er sammensat, så der vil være mulighed for at overhale ind imellem de mere smalle og tekniske dele af ruten.

Fadøl og pølser

I mål sørger vi for råhygge pølser og fadøl, så I i kan nyde frugterne af jeres hårde arbejde og fortælle røverhistorier fra skoven.

 

Tag dine kolleger med

Grand Prix Aarhus er den perfekte ramme for en gruppe/virksomhed som gerne vil give alle kollegerne en ekstraordinær og sikker sportsoplevelse. Vi har teltene, maden og cykelløbet klar til jer.

 

Så meget får du:

Velassorterede væskedepoter med vand, SIS energidrik samt energiprodukter

Garderobe i start/målområde

Gratis mekanikertjek før start på Tangkrogen

Live tracking af alle deltagere

Cykelvask i mål

Fadøl og grillpølser til alle deltagere

Frisk frugt

 

Tilmeldning her: