Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus N: Den nye Aldi åbner på Paludan-Müllers Vej

Lørdag den 27. oktober slår den nye Aldi på Paludan-Müllers Vej 26 i Aarhus dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde forskellige varer med hjem. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af friskbagt bake-off og inspirerende spotvarer.

 

Kom og oplev den nye Aldi på Paludan-Müllers Vej 26, når butikken den 27. oktober inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik. 

 

”Vi kan omsider slå dørene op for byens nye Aldi – og det skal fejres med et brag af en åbningsfest. Vi har planlagt spændende og sjove aktiviteter for alle, og vi håber utrolig meget på at se så mange af vores kunder som muligt”, fortæller butikschef Nick Plougmann.

 

Helt nyt butikskoncept

Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – og samtidig tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af frisk kød, frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter.
 

Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt tidligere på året Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker.

 

I 2018 har Aldi også vundet TÆNK’s pristjek af økologisk frugt & grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

 

”Vi har ændret meget ved rammerne, men vi har holdt fast i det vigtigste fra den gamle butik – de lave priser. Vi ønsker nemlig at give vores kunder en rigtig god indkøbsoplevelse med økologiske varer, danske grøntsager, lune brød og kvalitetskød uden at ruinere dem. Vi glæder os derfor ekstra meget til at se, hvordan kunderne tager imod det”, fortæller den stolte butikschef Nick Plougmann om det nye koncept.

 

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang lørdag den 27. oktober fra klokken 8.00.