Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Ø: Drukneulykke i aftes – tidligere elitesvømmer fik bjerget personen

Østjyllands Politi fik mandag kl. 23.28 en anmeldelse om, at en 66-årig mand var forsvundet ved Aarhus Havn i forbindelse med, at han havde gået tur med sin hund, der var set løbe rundt ved Udsigtstårnet omkring Bernhard Jensens Boulevard iført halsbånd og hundesnor. Kort efter politiet ankom til stedet, blev en person set liggende livløs ude i vandet, ca. 30 meter fra Udsigtstårnet.

 

Et vidne, der er tidligere elitesvømmer, svømmede ud for at hente manden ind til kajen, hvor betjentene fik ham bjerget op og påbegyndte hjerte-/lungeredning. Kort efter ankom ambulancen, og manden blev kørt til Aarhus Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde, og kl. 01.00 blev han erklæret død. De pårørende er underrettet.

 

Der er ikke noget, der tyder på, at manden er blevet udsat for noget kriminelt, og det er umiddelbart politiets vurdering, at der er tale om en ulykke. Politiet skal nu på baggrund af yderligere undersøgelser på findestedet og et ligsyn forsøge at afdække de nærmere omstændigheder ved ulykken.