ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe cadeau: Aarhus-restaurant vinder særpris

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Restaurant Hærværk
Foto: Restaurant Hærværk

Aarhusianske Restaurant Hærværk har vundet særprisen for ‘Årets oksekødsservering’.

Det skriver White Guide, der uddeler prisen, og sætter følgende ord på årets vinderret:

“Efter en fin indledning udfordres vores botaniske paratviden med en plante, som en af deres lokale ”grønt-pushere” har leveret tidligere på dagen. En finurlig og frostglinsende ”isplante” flettes fornemt ind i en forrygende rørt tatar.

Asiatisk krydret Dexter-kvæg, luftig ærtecreme, syrlige agurker, sprøde kartoffelstrimler og så bladene fra den førnævnte sukkulente og let bitre isplante.

Samtidig folder en ellers lettere indestængt Jura-vin, Novelin fra La Maison de Rose 100 % savagnin, sig fuldstændig ud og komplementer perfekt et af aftenens højdepunkter.”

Om White Guide:
White Guide er Nordens førende restaurantguide.

White Guide er Nordens førende restaurantguide. Vores mål er at være en drivende kraft i udviklingen af gastronomi og restaurantkultur i Norden. Nøglen er seriøse anmeldelser, fuld transparens omkring bedømmelseskriterierne og en høj journalistisk integritet.

Vi brænder for gastronomien og støtter op om de restauranter, som følger med tiden og flytter grænser i restaurantbranchen. Det stiller krav til os om at holde os på tæerne, og derfor har vi for nylig opdateret vores pointsystem, så det bedre afspejler dagens gastronomiske virkelighed. Kort fortalt vil vi have originalerne frem i lyset.

Kilde: White Guide

Hos Hærværk, der for et par måneder siden blev anerkendt af et amerikansk medie, glæder man sig over prisen.

“Vi lever stadig højt på anerkendelse og er utroligt stolte. Vi takker for de fine ord og for prisen!” lyder det på restaurantens Facebookside.

Hærværks menu er dynamisk og baseret på sæsonråvarer fra små lokale leverandører.

Du finder restauranten på Frederiks Allé 105. Læs mere om stedet lige her

Del artikel