Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe comeback: Stjernespækket hold vækker Aarhus Revyen til live

Af Jonathan Sten Drivsholm
Arkivfoto: Martin Dam Kristensen
Arkivfoto: Martin Dam Kristensen

Aarhus Revyen har glimret ved sit fravær siden 2015, men til næste år vender den endelig tilbage.

31. marts 2023 er der premiere på Smilets Revy, hvor Szhirley, Henrik Koefoed, Carsten Svendsen, Christine Astrid og Mikkel Schrøder indtager scenen.

Og det bliver rig mulighed for at opleve det store comeback. Aarhus Revyen spiller nemlig indtil 6. maj 2023 på Hermans i Tivoli Friheden.

Du kan godt begynde at glæde dig til en musikalsk, folkelig og moderne forårsrevy med nogle af Danmarks mest erfarne revystjerner, der vil fremføre tekster af de aarhusianske revyforfattere Vase & Fuglsang.

Aarhus Revy-traditionen har eksisteret af flere omgange siden 1970’erne, og nu vender den altså stærkt tilbage efter flere års fravær.

Erfarne revystjerner

I Aarhus Revyen 2023 står revy- og skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid på scenen sammen med Szhirley, Henrik Koefoed og Carsten Svendsen.

Multitalentet Szhirley har i de sidste 25 år medvirket i store musicalproduktioner, revyer, spillefilm, tv-serier, udgivet albums og stiftede i 2016 sit eget smykkefirma.

Skuespiller og tegnefilmsdubber Henrik Koefoed er særlig kendt fra den danske komikerkvartet Ørkenens Sønner og har været med i et hav af danske film, tv-serier, teaterforestillinger og har betrådt revyscener landet over siden 1980’erne.

Carsten Svendsen er en rutineret skuespiller på landets skrå brædder og startede i 2017 sin revykarriere, hvor han samme år blev kåret som ’Årets Revytalent’. I år får han også sin debut i Cirkusrevyen.

Skarp og satirisk

Ledelsen bag Aarhus Revyen består af trioen, producent Mikkel Schrøder, kunstnerisk leder Christine Astrid og kommerciel chef Jens Lorenzen.

”Vi har i nogle år undret os over, at Danmarks andenstørste by og tidligere kulturhovedstad ikke har sin egen revy. Det får den nu!

Vi glæder os meget til at genoptage Aarhus Revyen, hylde den og ikke mindst bære den videre i en ny og moderne udgave sammen med det mest garvede hold inden for revy.

Aarhus Revyen er en hamrende musikalsk, skarp og satirisk revy med plads til tradition og vokseværk,” lyder det fra producent Mikkel Schrøder.

Billetsalget er startet i dag – onsdag d. 18. maj – her.

Hvad: Aarhus Revyen vender tilbage
Hvor: Hemans i Tivoli Friheden
Hvornår: 31. marts til 6. maj 2023

Del artikel

Andre læser også