Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe anerkendelse: Aarhus-slagter vinder prestigefyldt pris

Af Jonathan Sten Drivsholm
Slagtermester Christian Steen Hansen fra Salling Super i Aarhus med sin pris. Foto: Landbrug & Fødevarer
Slagtermester Christian Steen Hansen fra Salling Super i Aarhus med sin pris. Foto: Landbrug & Fødevarer

En af landets absolut bedste slagtere holder til i Aarhus.

Det står klart efter uddelingen af Slagerprisen 2022, hvor Salling Supers slagter vandt i kategorien ”Slagter i supermarked/hypermarked”.

”Min forgænger vandt prisen tilbage i 2009, og jeg har så sidenhen forsøgt at arbejde videre med det projekt, som han startede.

Vi har udviklet butikken, og personalet har virkelig fortjent den her pris. Nu lykkedes det. Jeg er så glad for, at jeg kan tage den her pris med hjem,” lyder det fra Salling Supers slagtermester Christian Steen Hansen i en pressemeddelelse.

Højt niveau og nytænkende tilgang

Slagterprisen er opdelt i to kategorier: Kategorien for super- og hypermarkeder og kategorien for privatslagtere. Priserne går til de slagtere, der inspirerer kunder til lækre måltider og formår at sætte kødet i en moderne kontekst.

”For at vinde Slagterprisen kræver det, at man har et meget højt slagterfagligt niveau samtidig med, at man formår at tænke i nye baner i forhold til sortimentet, den gode fortælling og de grønne og nemme løsninger.

Det er alt sammen noget, som kunderne forventer af den dygtige slagter. Det har de to vindere af årets slagterpris til fulde bevist,” siger chefkonsulent fra Landbrug & Fødevarer Eva Kunnerup Mohrsen, som var en del af juryen.

Juryen har især lagt vægt på, at det er en slagter med en nytænkende tilgang til faget, der samtidig udviser ekstraordinært godt håndværk, har et inspirerende udvalg af hjemmelavede produkter og formår at sammensætte måltidsløsninger til både hverdag og fest.

Mens slagtermester Christian Steen Hansen fra Salling Super i Aarhus vandt som bedste slagter i supermarked/hypermarked, løb Marie Munch fra Slagter Munch i Skagen med sejren i kategorien ”Privatslagtere”.

Del artikel

Andre læser også