ANNONCE
Den 24. – 26. august: Aarhus Street Food Festival 2018 på Godsbanen
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den 24. – 26. august: Aarhus Street Food Festival 2018 på Godsbanen

Kom til madmekka og udendørs råhygge i weekenden den 24. – 26. august, når Godsbanen omdannes til et stort kulinarisk street food-marked med gademad i alle afskygninger. Sidste år besøgte mere end 25.000 gæster festivalen, og arrangørerne forventer, at mindst lige så mange besøger Godsbanen i år.

 

Det er IKKE Aarhus Street Food, men derimod eventvirksomheden Aarhus Mad & Marked, der står bag årets festival – ej at forveksle med Food Festival på Tangkrogen til september. Aarhus Street Food Festival 2018 byder på mere end 30 skæve og unikke koncepter fra nogle af landets absolut dygtigste og mest interessante madentreprenører.

 

Kerneværdierne til Aarhus Street Food Festival er autentisk gademad, spændende historier, god stemning og sjove aktiviteter, som alt sammen skal være med til at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, maden giver os. Festivalen skal desuden være med til at hylde byen, mangfoldigheden, ildsjælene og gademaden og samtidig være et omdrejningspunkt for mødet mellem forskellige generationer, kulturer og nationaliteter.

 

Gæsterne kan forvente en lækker mad fra alle verdenshjørner, og lande som Cameroun, Zambia, Peru, Venezuela, Grønland, Danmark, Grækenland, USA, Vietnam og Thailand er repræsenteret. Der er fokus på bæredygtighed, frivillighed, kulturmøder, fusionskøkkener, autencitet og passion, og alle madboderne kommer med hver deres vision, baggrund og historie.

Den 24. – 26. august: Aarhus Street Food Festival 2018 på Godsbanen

I løbet af weekenden kan publikum stemme på deres favoritspisested på pladsen og deltage i konkurrencen om madbilletter til Aarhus Mad & Markeds madområder til Aarhus Festuge og Jul i Friheden. Desuden bliver der uddelt priser for originalitet og bæredygtighed, som en velvalgt og kompetent jury står for. Kåringerne finder sted søndag kl. 15, og de vindende madboder får gratis plads til næste års festival.

 

Lørdag kl. 18-19.30 er der street food-banko med præmier, og søndag kl. 11-16 kan du komme til loppemarked, når Veras Market stiller op med salgsboder. Du kan selv booke en stand, hvis du ligger inde med genbrugsguld på www.verasvintage.dk/aarhus.

 

Fredag og lørdag er der musik, hvor du blandt kan opleve old school disc jockeys, der vender gamle vinylplader, mens et par livebands slår vejen forbi efter aftensmaden med sprøde toner af RnB og jazz.

 

Musikprogrammet er som følger:

Fredag kl. 17-21:                      DJ Carsten Reinholdt

Fredag kl. 20.30-22.30:             Boye/Ohrt/Astrup

Lørdag kl. 13-17:                      Vinyl DJ Boppin Søren

Lørdag kl. 20-21:                      Fleør

 

Slå et smut forbi Godsbanen i weekenden til dejlig gademad, live-musik og vaskeægte råhygge.

 

Arrangementet er gratis.

 

Åbningstider

Fredag: 16-21
Lørdag: 10-21
Søndag: 10-19

Del artikel