ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus-studerende får millioninvestering med nordjysk iværksættervirksomhed

Af Annoncør

Tech-virksomheden Rabatta har fået en millioninvestering. Den nordjyske startup har fået investeringen fra fire business angels, og selskabets nye værdiansættelse lyder derfor på 10 millioner. I ejerkredsen findes to ITKO-studerende fra Aarhus BSS, der udgør marketing- og forretningsudviklingsteamet i selskabet.  

Rabatta er et rabatkodeværktøj, der automatisk scanner internettet for rabatkoder, når du handler på nettet. Virksomheden har en vision om at gøre onlinehandel lige for alle, og det gør de ved at gøre så mange aktive rabatkoder tilgængelige for brugeren i deres browserudvidelse og app. Browserudvidelsen og en app’en, finder automatisk rabatkoder og tester dem, når brugeren er i kurven på en webshop. På den måde har man altid rabatkoder ved hånden, når Rabatta er installeret. 

Næsten 100.000 danskere bruger allerede Rabatta 

Siden virksomheden blev stiftet i marts måned, har der været fart på for rabatkodeuniverset. Allerede i løbet af en måned havde over 30.000 hentet rabatkodeværktøjet, og nu nærmer tallet sig 100.000 danskere, der har allerede hentet Rabatta til deres computer, tablet eller mobil. Det er da også gået lidt hurtigere end man havde regnet med for de to studerende fra Aarhus:

“Jeg havde overhovedet ikke forestillet mig, at vi allerede var klar til at gå internationalt efter ni måneder. Nu er der næsten 100.000 danskere, der sparer penge med Rabatta og målet er naturligvis at vi skal endnu flere med ombord.”

– siger den 26-årige Rasmus Hansen, der har ansvaret for marketing i Rabatta og til dagligt læser ITKO på Aarhus universitet

Kurs mod de europæiske markeder

Der er en helt klar plan for, hvad holdet bag Rabatta skal bruge investeringen på. Foruden at flere danskere skal hente det smarte rabatkodeværktøj, så har Rabatta gjort klar til en internationalisering, hvor nabolandene Norge, Sverige og Tyskland skal erobres. Derfor har udviklingsteamet gjort en ny og forbedret version af Rabatta klart, så man er klar til de europæiske markeder.

Gratis at installere og bruge Rabatta både på computer og mobil

En af grundene til at Rabatta har fået så mange danskere til at installere Rabatta er blandt andet, at det er ganske gratis både at installere og bruge. Det kan hentes til alle enheder og er gratis på alle platforme. Rabatta findes som browserudvidelse til både Google Chrome, Microsoft Edge og Safari på både Mac og iPhone. Desuden har virksomheden også udgivet en app til Android, så brugere på denne platform også kan få glæde af de mange rabatkoder, som Rabatta finder for dem.

Del artikel