Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Sydhavn: Projekt Bourgogne byder op til fest med vin, rock, østers og tatoveringer 

Af Pernille Søborg

Fredag den 16. august fra kl. 18.00 på Colabs i Aarhus Sydhavn er der verdenspremierer på det først Projekt Bourgogne. En helt igennem utraditionel fest som kombinerer rock og tatoveringer med vin fra Bourgogne.

 

Projekt Bourgogne er en pop-up fest, som har til formål at bringe den fornemme franske vin, ud af de normale rammer på fine restauranter og ud til folk, som har lyst til at feste og danse mens de drikker bourgognevin. Fadøl udskiftes med vin fra Bourgogne, og det til priser hvor alle kan være med. 

 

Østers 

Simon Tønsager som er nordisk mester i østersåbning, stiller op med sin østersbar. Kombinationen af hvidvin fra Bourgogne og friske øster er fantastisk, men skulle man ikke være til øster, så vil der være andet mad til eventet. 

 

Gratis tatoveringer 

De første 10 personer som melder sig på aftenen har mulighed for at få et minde for livet i form af gratis bourgogne tatoveringer. Den professionelle old school tatovør Rasmus Bang a.k.a. Lucifero, stiller op og tatoverer folk gratis med bourgogne tatoveringer mellem klokken 19.00-22.00.

 

For yderligere oplysninger om eventet og fremtidige pop-up fester, ring på tlf. 4274 1215 eller tag et kig på projektbourgogne.com

 

 

 

Aarhus Sydhavn: Projekt Bourgogne byder op til fest med vin, rock, østers og tatoveringer 

Del artikel

Andre læser også