ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Vest: Mænd anholdt og fængslet for knivstikkeri i Rydevænget

To mænd på 21 og 23 år er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger for grov vold. Sigtelsen i Retten i Aarhus lød på, at de sammen med flere ukendte gerningsmænd slog, sparkede og stak en 23-årig mand med en knivlignende genstand.

 

Voldsepisoden fandt sted fredag 11. september på en parkeringsplads i Rydevænget i Aarhus V og blev anmeldt klokken 20.50. Anmeldelsen gik på, at 10-12 mænd var i slagsmål, så politiet rykkede ud med flere patruljer. Da politiet kom frem, var slagsmålet dog overstået, og dem der var til stede ville ikke sige, hvad der var sket.

 

Det viste sig, at en 23-årig mand var mødt op på skadestuen med knivstik, som han sandsynligvis havde fået i slagsmålet i Rydevænget, hvor politiet i flere timer afspærrede et større område og sikrede sig spor. Offeret, der ikke umiddelbart var kommet alvorligt til skade, havde ikke lyst til at sige særligt meget til politiet, men her halvanden måned senere er der altså kommet et gennembrud i sagen med anholdelsen og varetægtsfængslingen af to af de formodede gerningsmænd.

 

Anklagemyndigheden ville anmode om dørlukning ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi vil derfor ikke komme med yderligere oplysninger i sagen. De to mænd tog begge forbehold for eventuelt at kære varetægtsfængslingen til landsretten.

 

Del artikel

Andre læser også