Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rendyrket rædsel: Aarhus’ vildeste horrorhouse vender tilbage

Af Freja Dumont
Foto: Jacob Papsø – Cirkus DYSTOPIA
Foto: Jacob Papsø – Cirkus DYSTOPIA

Snart kan du genopleve Danmarks største horrorforlystelse i Aarhus!

Tivoli Friheden slår nemlig endnu engang dørene op til 1.500 kvm. rendyrket rædsel med Cirkus DYSTOPIA i efterårsferien fra d. 14.-22. oktober 2023 kl. 13-20.30 hver dag 

Her kan du komme med på en mørk rejse bag det blodige forhæng, hvor internationale og skrækindjagende cirkusartister fra Dark Thrills vil optræde med cirkusnumre, der får hårene til at rejse sig.

Rendyrket rædsel: Aarhus’ vildeste horrorhouse vender tilbage

Rædselskabinettet og freakshow

Tør du bevæge dig ind de to special-designede horrorlabyrinter Rædselskabinettet og Freakshow?

Forlystelsen er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment, som siden 2014 har skræmt over 125.000 sjæle over hele landet og blandt andet er kendt fra finalen i Danmark Har Talent.

Gennem et samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet, som har til mission at gøre horror til en videnskab, bygger oplevelsen på psykologiske studier og den nyeste horrorforskning.

Kom selv og oplev hvordan dine værste fobier bliver gjort til virkelighed når dine sanser og dit eget sind bliver brugt imod dig!

Vi garanterer bloddryppende underholdning for (næsten) hele familien.

Hvad: Cirkus DYSTOPIA
Hvornår: I efterårsferien 14.-22. oktober 2023 kl. 13-20.30 hver dag 
Hvor: Hvis du er gæst i Tivoli Friheden kan du komme ind i manegen, hvor der dagligt er shows, kvit og frit, men skal købe en tillægsbillet hvis du vil opleve horror labyrinterne Freakshow og Rædselskabinettet. Indgangen fra Tivoli Friheden til Cirkus DYSTOPIA er at finde mellem Himmelrum og Hjertekig.
Fra gaden
Er du derimod interesseret i blot at besøge Cirkus DYSTOPIA uden at samtidig opleve Tivoli Friheden, kan du komme ind fra Havreballe Skovvej ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi, der indtil 2020 har været kendt som Marselisborghallen.

Del artikel

Andre læser også