Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus’ vildeste løberute?: Løb igennem teateret, rådhuset og Den Gamle By

Af Jonathan Sten Drivsholm

Har du løbet igennem Aarhus Rådhus? Hvad med Aarhus Teater? Hvis ikke, så var du formentlig ikke en af deltagerne til sidste års arkitekturløb under Aarhus Festuge.

Men vi har en god nyhed: Aarhus Arkitekturløb vender tilbage søndag den 1. september. Det skriver Aarhus Festuge i en pressemeddelelse.

Aarhus' vildeste løberute?: Løb igennem teateret, rådhuset og Den Gamle By
PR-foto

Oplev Aarhus på ny, når Aarhus Festuge i samarbejde med Aarhus 1900 Atletik & Løb tager deltagerne med på spektakulære ruter af hhv. 5 kilometer og 10 kilometer.

Her kommer man som deltager igennem gemte passager i midtbyen, skønne haver og historiske bygninger – hvor det til lejligheden er tilladt at løbe!

Aarhus' vildeste løberute?: Løb igennem teateret, rådhuset og Den Gamle By
PR-foto

Du glemmer helt, du løber

Aarhus Arkitekturløb er for hurtigløberen såvel som hyggemotionisten og den arkitekturtossede.

Løbet har ingen tidtagning og man bestemmer selv, om man vil løbe eller gå ruterne. Det er blandingen af arkitektonisk udforskning, bevægelse og godt samvær, der er i fokus, når man som deltager begiver sig ud på ruterne.

”En super oplevelse at se byen, som tror man kender, hvor det viser sig, at der er så mange spændende steder, hvor man bare har gået forbi” og ”jeg glemte helt at jeg skulle løbe over 10 km, da der var så meget spændende at se på” var blot nogle af de positive tilbagemeldinger Aarhus Festuge fik efter sidste års arkitekturløb.

Ruterne offentliggøres på et senere tidspunkt – men det kan allerede nu afsløres, at der er mange spændende og overraskende kulturinstitutioner med. 

“Trods jysk beskedenhed tør vi godt kalde Aarhus Arkitekturløb et af Danmarks flotteste oplevelsesløb. Og vi glæder os til igen at dele denne særlige oplevelse af Aarhus med rigtig mange Festugegæster,” skriver Aarhus Festuge.

Hvad: DAC Arkitekturløbet
Hvor: Rundt i Aarhus C
Hvornår: Søndag den 1. september

Man kan allerede nu købe sin startplads her. Køber man startpladsen inden den 1. juli, er den billigere.

Del artikel

Andre læser også