Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ambitiøst gratis program: Aarhus Volume præsenterer ny scene på SPOT

Af anders@sommersangdigital.dk

Aarhus Volume præsenterer ny scene på SPOT, der skydes i gang med et ambitiøst gratis program torsdag 10. maj.

 

Som bindeled mellem Godsbanen og SCC, leverede Aarhus Volume til sidste års udsolgte SPOT et åbent område, som gav en stærk, ægte udendørs festivaloplevelse. I år genoptager de to organisationer samarbejdet, og Aarhus Volume skyder SPOT i gang torsdag d. 10 maj kl 19.

 

Samarbejdet mellem Kulturforeningen Aarhus Volume og SPOT festival bliver et resultat af en ny større plads, som Aarhus Volume udvikler og afvikler. For at starte den musikpakkede weekend ud med et brag, præsenterer Aarhus Volume et ambitiøst musikprogram, om torsdagen, bestående af Hugo Helmig, Lord Siva og Pasha fra Norge.

Ambitiøst gratis program: Aarhus Volume præsenterer ny scene på SPOT

Hugo Helmig har på rekordtid cementeret sig som et af de mest lovende navne på den danske popscene. Hans musik bærer præg af en stærk inspiration fra singersongwriter-traditionen og med sange der også emmer af funk, soul og blues. Man nok hverken kunne kunne undgå at høre eller se Hugo Helmig, hverken i radioen eller i dokumentar serien ‘Hugo og Helmig’, med ham selv i hovedrollen. For at trække torsdagen til en også mere urban- hiphop vibe optræder Lord Siva som har formået at skille sig ud fra mængden på den urbane musikscene, med specielle og ærlige tekster hvor han enten synger eller rapper uden omsvøb eller pral.

Ambitiøst gratis program: Aarhus Volume præsenterer ny scene på SPOT

Pasha er et af de nyeste skud på den norske rapscene. Hans lyd er 90’er vibes tilsat skæve funky toner og skal også symbolisere den sammensmeltning der foregår af skandinaviske hiphop musikere, en genre der står overfor en spændende udvikling.

 

Aarhus Volume’s bidrag til SPOT Åbningsdagen er gratis for alle, så alle der befinder sig i Aarhus kan blive en del af en større aarhusiansk festdag. Hele Sonnesgade ved Scandinavian Centeret, bliver lukket ned så der er god plads til de forventede gæster og der kan opbygges en god street-vibe med kulturforeningens populære look i vilde farver, containere og fede trækonstruktioner.

 

Fredag og lørdag kører området videre som normalt festival område med et program syet sammen i samarbejde med københavnske Ohwell Booking og Silvertip Agency, samt Luger Denmark, den danske afdeling af et svensk booking bureau der leverer skandinavisk musik. Se programmet længere nede.

 

De to organisationer har efterhånden lidt at en storebror-lillebror relation til hinanden, og derfor glæder formanden for Aarhus Volume, Albert F. Helmig, sig meget til at skyde SPOT 2018 i gang torsdag 10. maj, og til at være en del af festivalen hele weekenden: “Som en ung kultur- og musikforeningen i byen, er det vildt fedt at blive inviteret ind af et så meget større virke, som SPOT er. Det er spændende at få lov at bidrage til SPOT og få lov at låne på deres kræfter og store viden” fortæller Albert F. Helmig.

 

Som en del af SPOT præsenteres følgende navne på Aarhus Volumes udendørsscene:

Athletic Progression

Felix De Luca

Hong Kong

John Mesh

Kaaliyah

Motorique

NODE

Omar

RIGFOREVIGT

Roger Beattaker

RoseGold

The Radar Post

View (FI)

Virgin Suicide

Hugo Helmig

Lord Siva

Pasha (NO)

Se mere om Spot her

 

Del artikel

Andre læser også