Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Walk er tilbage: Oplev Karl William og Carsten Bang m.fl.

Af Freja Dumont
Foto: AGF
Foto: AGF

På søndag den 12. september vender ‘Aarhus Walk’ endelig tilbage.

Traditionen tro mødes alle AGF-fans først på Ingerslevs Boulevard, hvor der varmes op til kampen mellem Vejle Boldklub og AGF, hvorefter der i samlet flok sættes kurs langs Stadion Allé til Ceres Park.

Og der er masser at glæde sig til. For i år byder genåbningsfesten nemlig på et underholdende og spændende program på scenen på Ingerslevs Boulevard.

Store navne på plakaten

Du kan blandt andet glæde dig til at møde Carsten Bang, der syr løjerne sammen på scenen.

Bang er en af landets mest kendte og rutinerede komikere og er blandt andet kendt fra DR P4 programmet Badabing, og så er han netop aktuel med sin store turné; BANG PUNK.

På scenen kan han blandt andre præsentere den aarhusianske sanger, Karl William, der slog igennem for nogle år siden og blandt andet er vinder af P3 Talentet og P3 Prisen i 2016.

Aarhus-bands varmer op til kamp

Glæd dig også til Aarhus-bandet Broken Beats, som er mest kendt for hittet ”The Rules” fra TV-serien “Manden med de gyldne ører”.

En anden klassiker på Aarhus Walk er også tilbage i år. Nemlig Bogfinkevej som næsten er blevet AGF’s husorkester i de senere år.

Med ørefaldende hits som ”Smilets By” og ”Iben Hjele” kan de sætte enhver fest i gang, og det gør de også næste søndag.

Og måske får de selskab på scenen af Jøden og Ham Den Lange.

AGF Andagt i Skt. Lukas Kirken

I kan også se frem til den traditionelle AGF Andagt, som Skt. Lukas Kirken igen i år afholder.

Kirken, som ligger lige ved siden af pladsen, har endnu en gang åbnet deres døre for dem, der har lyst til en stille stund inden kampen.

Derudover gæster VM-Dans også scenen, hvor I kan opleve et flot danseshow.

Og selvfølgelig er der ingen Aarhus Walk uden cheftræner David Nielsen, der sender alle fans afsted fra scenen, når underholdningen er færdig, og turen går mod Ceres Park.

Der er med andre ord masser at opleve søndag den 12. september fra kl. 14.00 frem til 16.45, hvor turen går mod stadion og kampen mod Vejle Boldklub skal spilles kl. 18.00.

Aarhus Walk er gratis at deltage i, og kræver ingen billet. Billetter til kampen kan købes her eller på Ceres Park, når man ankommer.

Hvad: Aarhus Walk
Hvor: Ingerslevs Plads
Hvornår: Den 12. september fra 14.00-16.45