Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe præstation: Aarhusianer vinder Robinson

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Viaplay
Foto: Viaplay

De startede 22 modige deltagere, som sidenhen måtte forlade årets jubilæumssæson én efter én.

Til sidst stod kun én tilbage som vinder af titlen, trofæet og den halve million kroner.

Majbritt Olsen fra Aarhus overhalede alle de andre indenom og vandt Robinson Ekspeditionen 2023.

Mandag aften løb finaleafsnittet over skærmen, og her udbrød den 28-årige aarhusianer et jubelbrøl af en anden verden, da sejren endelig var en realitet.

“Jeg har alle følelser. Jeg venter på, at nogen vækker mig og siger, nu skal du faktisk op og på arbejde, Majbritt. Det er helt sindssygt, og det været den vildeste oplevelse med op- og nedture. Jeg troede ikke, jeg ville nå hertil – men så alligevel at stå i finalen og fandeme vinde den.

Jeg sagde i starten, at folk endelig bare skulle undervurdere mig – hende den tynde og søde. Undervurder mig endelig, jeg skal nok vise jer allesammen. Og det gjorde jeg sgu,” lød det fra Majbritt Olsen lige efter Robinson-finalen.

Sejrede i historisk finale

De var bare fem deltagere tilbage, da finaleafsnittet af Robinson Ekspeditionen begyndte. Et finaleafsnit, der udspillede sig som et hæsblæsende udskillelsesløb, hvor kun tre havde mulighed for at nå den store finale. 

Majbritt Olsen, der til daglig arbejder bygningsingeniør, sikrede sig finalepladsen, da hun var hurtigst til at bygge et tårn med klodser i anden runde.

I finalen, som for første gang nogensinde havde deltagelse af tre kvinder, stod hun overfor konkurrenterne Nicole og Pia.

Her skulle de tre kæmpe sig igennem en gigantisk forhindringsbane, hvor der undervejs skulle bygges, transporteres vand og til sidst skydes efter mål.

Men til sidst viste Majbritt sig som den stærkeste, da hun trak sig sejrrigt ud af finalen. 

Flyttet ind i drømmehjemmet

Dermed kan Majbritt Olsen kalde sig vinder af jubilæumssæsonen Robinson Ekspeditionen 2023, der markerede 25-året for det populære tv-program.

Hvad præmiesummen på en den halve million kroner skulle bruges på, afslørede hun i finaleafsnittet.

Her forklarede den 28-årige aarhusianer, at nogle af pengene skal bruges på at hjælpe græske gadehunde, mens andre skal gå til at forkæle familien og et huskøb.

Sidstnævnte drøm er nu blevet indfriet, for til HER&NU fortæller Majbritt Olsen, at hun og kæresten Simon for få måneder siden er flyttet ind i deres fælles drømmehjem i Højbjerg.

Del artikel

Andre læser også