Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk burgerbar: Åbne, flytte, lukke, flytte, åbne, lukke, åbne og nu definitivt lukket

Af Line Ingwar Karlsen
cof
cof

Vi skrev den 29. juni, at den så før populære burgerbar, Murphy’s Burger Joint, så ud til at være lukket på Sankt Clemens Torv 15. Der var Til leje skilt i vinduet, og dørene var låst. Der var lukket i det tidsrum, hvor der stod, der skulle være åbent. Der var heller ingen stole og udeservering i solen. Jeg så dengang flere kunder, der kom til døren med håb om, at de kunne købe noget at spise, men måtte vende om igen. Intet skilt fortalte, hvorfor de var lukket, heller ikke på deres website eller Facebook.

 

Endelig skrev Murphy’s Burger Joint tilbage

Vi havde flere gange prøvet at komme i kontakt med folkene bag Murphy’s Burger Joint. Det var ikke let. De svarede konsekvent ikke. Jeg var overbevist om, at de var lukket helt ned i Aarhus, og måske taget hjem til Island igen. Men pludselig skrev de til os, at de åbnede igen den 23. juli i år. Tonen var fin, men de var selvfølgelig ikke tilfredse med, vi havde skrevet, de var lukket, selvom de blot kunne have svaret os på vores mail og telefonopkald. Vi spurgte ind til åbningen med videre, men de svarede os ikke.

 

Vi tog så forbi Murphy’s Burger Joint, og der var rigtig nok åbent, men ikke særlig mange kunder. Jeg talte med en tjener, men vedkommende ville ikke udtale sig om, hvorfor de havde lukket ned i en måned, uden at meddele det til nogen.

Aarhusiansk burgerbar: Åbne, flytte, lukke, flytte, åbne, lukke, åbne og nu definitivt lukket

Den 15. september ser vi, at der er lukket igen. Vi skriver til dem den 21. september og spørger, hvorfor der er lukket. Intet svar. Vi ringer så, men ingen tager telefonen. Vi var forbi i går, og lokalerne på Sankt Clemens Torv 15 så øde og forladte ud, og nu var der store “Til Leje” skilte i vinduerne. Så vi må konstatere, at Murphy’s Burger Joint nu er lukket.

Murphy’s Burger Joint på Facebook

 

Del artikel

Andre læser også