Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk køkkenchef tager over på Molskroen – Michel Michaud takker af

Af anders@sommersangdigital.dk

Efter et par gode år som gastronomisk chef på Molskroen takker den kendte stjernekok Michel Michaud af. Han ønsker at vende tilbage til Skagen og finde tid til nye projekter. Ny køkkenchef på Molskroen er Steffen Villadsen fra Michelinrestauranten Den Røde Cottage. På Molskroen ser man tilbage på en unik periode, hvor Michel Michaud – og før ham Wassim Hallal, skabte et solidt fundament for nye visioner og ideer. Samtidig glæder man sig også til at videreføre stedets høje gastronomiske niveau med nye kræfter i køkkenet.

 

Ny chef i køkkenet på Molskroen

Steffen Villadsen tiltræder som chefkok på Molskroen med erfaring fra bl.a. Hotel Philip, hvor han er udlært. Siden har han været souchef på Jørgensens Hotel, køkkenchef for Sjette Frederiks Kro, og senest chef de partie under Anita Klemensens ledelse på Den Røde Cottage i Klampenborg nord for København.

 

En hyldest til det klassiske

Steffens Villadsens ambition for Molskroen er at hylde de kendte klassiske tilberedninger og det gode håndværk. Samtidig ønsker han at videreudvikle stedets høje gastronomiske niveau ved at tilføre et mere moderne udtryk til menukortet. Steffen Villadsen vil blandt andet etablere samarbejde med lokale leverandører om at få mere terroir på tallerkenen.

 

Lokale urter og rødder på menuen

Vi ønsker at give vores gæster smagsoplevelser, der er forankret i lokale råvarer via et tæt samarbejde med lokale producenter. Vi skal bruge den skønne natur, der er lige omkring os her på Mols. Vi skal samle og sylte vilde urter og rødder, udvikle nye smage og være dygtige håndværkere – men samtidig skal vi forholde os kritisk ift. det, vi serverer for vores gæster, fortæller Steffen Villadsen og han fortsætter:

 

En hyldest til de gastronomiske traditioner

Der skal være mening med tingene. Vi skal ikke bare være smarte og trendy i vores serveringer. Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og den gode service. Det er dyder, som vi fortsat skal værne om, samtidig med vi forfiner og udvikler vores måde at være restaurant og hotel på. I restauranten fortsætter vi med vores kendte Signature Menu, men udvider den fra 6 til 8 retter, ligesom vi bevarer gamle kendinge som ostevognen, østers, côte du boeuf og de friske hummere i bassinet.

 

Forårspause i samarbejdets navn

Steffen Villadsen når lige at blive kendt med Molskroens arbejdsgange inden vinterlukningen fra d. 2. januar og frem til den 18. marts. I denne periode får han travlt med både at være en del af køkkenet på Molskroens Strandhotel, lære nærområdet at kende samt etablere samarbejde med stedets mange gode leverandører, så Molskroen kan blive klar til sæsonstart i marts med nye á la carte retter og sæsonmenuer.

Steffen Villadsen på Molskroen

 

Del artikel

Andre læser også