Aarhusiansk Michelin-restaurant gør det igen: Millionoverskud på trods af corona
Den aarhusianske Michelin-restaurant Frederikshøj kom ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kroner. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen og 8. millionoverskud på stribe.
Det skriver Finans.dk.
Det er dog første gang i fire år, at selve indtjeningen ikke vokser for Frederikshøj. Overskuddet er nemlig dykket med omkring 1 mio. kroner. Dette giver naturligvis mening set i lyset af, hvordan året har været præget af corona og nedlukning.
Samlet set er det flotte resultater, som stjernekokken Wassim Hallal har opnået efter et uforudsigeligt år.
Frederikshøj repræsenterer, ifølge Wassim Hallal selv på restaurantens hjemmeside, en evig jagt efter det sublime. “En sanselig rejse i forædling og fortolkning – uden horisont.”
Med afsæt i den enkelte årstid er Frederikshøjs mission at skabe teknisk overlegen, men dybt personlig gastronomi, hvor råvarer og gæster behandles med samme dybe respekt.
Derfor er et bord hos Frederikshøj ikke kun en spiseoplevelse. Det er en fordybelse i lyde, farver, følelser, dufte og smage. En velkoreograferet totaloplevelse med øje for alle detaljer i krydsfeltet mellem mad, natur og utæmmet kreativitet.
En oplevelse mange nok ser frem til, når restauranten igen må byde gæster indenfor.