Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks bedste bøfsandwich: Aarhusiansk restaurant i top 3

Af Freja Dumont
Bøfsandwich hos Restaurant Kohalen.
Bøfsandwich hos Restaurant Kohalen.

Hvert år kåres landets bedste bøfsandwich af De Brune Riddere, som har rejst land og rige rundt for at smage og anmelde den lækre brune servering.

I dag har de netop offentliggjort vinderne af Danmarks Bedste Bøfsandwich 2024, og her stryger 2018-mesteren, aarhusianske Restaurant Kohalen, ind på en tredjeplads.

Og det kan vi i den grad godt forstå, for deres bøfsandwich er virkelig noget at skrive hjem om.

Bollen er en sprød hjemmebagt burgerbolle, og overbollen giver et dejligt crunch til den ellers bløde ret. Dertil er der masser af smag i hele retten, og særligt sovsen smager virkelig som kom den fra mormors kødgryder.

Alt er hjemmelavet og både agurker og rødbeder er hjemmesyltede, mens de ristede løg selvfølgelig også er tilberedt i eget køkken.

Førstepladsen gik til Café Ella i Horsens og på andenpladsen kommer københavnske CAPA, som Casper Sobczyk står bag.

De bedste boller findes i Aarhus

De Brune Riddere kårer hvert år også de fem vigtigste elementer i en bøfsandwich enkeltvist: Den bedste sovs, bolle, løg, bøf og bedste syltevarer.

Her løb Kohalen igen med sejren som “Danmarks frækkeste boller”, ligesom de gjorde i 2016, 2018, 2019, 2020 og 2022.

“Selvom vi er glade for brun innovation, så er der også noget trygt ved en klassiker, der bare holder. Den nærmest ubestridte bollemester har slået til igen.

Det var nærmest profetisk da vi i årets anmeldelse af Kohalen skrev: Til at stå imod denne brune bugt af velsmag, finder man en gedigen hjemmebagt bolle.

Den har ikke ændret sig over årene, siden man vandt Danmarks bedste bøfsandwich i 2018. Og det er der én god grund til: Den virker!” skriver De Brune Riddere på Facebook.

Del artikel

Andre læser også