ANNONCE
Stigende priser over alt: Aarhusiansk restaurant går imod strømmen og sætter priserne ned
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stigende priser over alt: Aarhusiansk restaurant går imod strømmen og sætter priserne ned

Af Freja Dumont

Der er stigende udgifter til både el, gas og vareindkøb for tiden. Og i krisetider viser erfaring, at restaurantbesøget et af de første steder, man som forbruger skærer ned.

Det ved de hos Restaurationerne, som står bag de tre populære Aarhus-restauranter ZenZa, Slap af og The Open Kitchen.

De har derfor besluttet sig for – modsat mange andre steder – at sætte prisen ned på flere af deres menuer, så det stadigvæk er prismæssigt overkommeligt for folk at tage ud og spise.

For blot få måneder siden betalte Restaurationerne eksempelvis XX kroner for XX. Nu koster den samme XX XX kroner.

Det er jo af gode grunde blevet dyrere for os at drive vores restauranter. Vi er dog kommet frem til, at vi hellere vil have 50 gæster, som betaler mindre for deres mad, fremfor 5 gæster, som betaler overpris.”

Morten Goul, køkken- og restaurantchef hos Restaurationerne.

Prisstigninger skal ikke gå ud over gæsterne

Hos The Open Kitchen har de siden den 9. september kørt med et hverdagstilbud, hvor du kan få 3 retter fra kortet for kun 299 kroner, hvilket giver en besparelse på knap 100 kroner sammenlignet med før.

Tilbuddet gælder søndag til torsdag og enkelte retter har en merpris.

Derudover kan du hos Slap Af få 3 retter og 2 glas vin for den nette sum af 299 kroner.

“Slap Af har kørt med fast lav prissætning lige siden, vi genåbnede sidste forår efter Corona.

Så fælles for begge steder er, at vi ikke har ladet de eksplosive prisstigninger på løn, strøm, renovation, råvarer, servietter og stort set ALT andet, gå ud over vores gæster med dertilhørende prisstigninger,” siger Morten Goul.

Del artikel