Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk butikscenter får nye ejere: Skal videreudvikles og moderniseres  

Af Freja Dumont
Foto: Skejby Centret Facebookside.
Foto: Skejby Centret Facebookside.

Der er store planer for udviklingen af det etablerede bydelscenter i Skejby.

De nye ejere af Skejby Centret, M+ Ejendomme, har nemlig intentioner om at videreudvikle centeret og dets godt 8.500 kvadratmeter udlejningsareal samt området omkring.

”Det har været et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med European Properties A/S i salgsprocessen, og vi er meget tilfredse med handlen.

Bydelscenteret byder på en masse muligheder og har et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at videreudvikle i samarbejde med nuværende og fremtidige lejere,” fortæller Peter Heide Wessel, der er CEO hos M+ Ejendomme i en pressemeddelelse.

Aarhusiansk butikscenter får nye ejere: Skal videreudvikles og moderniseres  
PR Foto

Peter Heide Wessel uddyber:

”I den indledende dialog med enkelte lejere og øvrige interessenter har vi oplevet stor opbakning til at fortsætte udviklingen af centeret, og vi ser meget frem til at sætte arbejdet i gang.”

Skejby Centret er omkranset af et større boligområde, hvor der er i omegnen af 80.000 kvadratmeter boligejendom under opførelse. Salget viser desuden, at investeringsmarkedet har fokus på udviklingsområder.

Det fortæller Klaus Holmstoel, der er Senior Commercial Real Estate Advisor hos Colliers:

”Sagen har været interessant for flere investorer, hvilket jeg ser som et udtryk for den høje efterspørgsel på lejemål i udviklingsområder.

De høje huslejeniveauer centralt i byerne får lejerne til at søge mod mindre centrale lokationer som denne i Skejby, hvilket også tiltrækker investorerne.”

Del artikel

Andre læser også