Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusianske Bichel Vine: Udvider med endnu en vinhandel i Oluf Bagers Gaard

Af Line Ingwar Karlsen

Den 3. oktober åbner aarhusianske, Bichel Vine, ny vinhandel. Det er nummer fire i rækken, og nummer tre inden for de sidste godt to år. Denne gang er det i en af Odenses ældste bygninger, Oluf Bagers Gaard, som ligger i Nørregade 29. Bichel Vine startede i 1990. Det var som en gård- og vinbutik nord for Aarhus, og konceptet går i al sin enkelhed ud på at levere den højeste kvalitet indenfor vin og råvarer.

 

Høj kvalitet og gammeldags vejledning

Det høje niveau er en selvfølge hos Bichel Vine. At det er lykkedes at holde det, understreges af de mange testvinder vine og udnævnelsen til Danmarks bedste slow food butik. Alle ansatte i Bichel har taget, eller er startet på, den engelske vinuddannelse WSET. De ønsker at udvise den højest mulige faglighed omkring alle forretningens produkter. God gammeldags betjening er et nøgleord, og stamkunderne er der mange af. En stor del har været med siden starten.

 

 

Gamle kendinge i Odense

Forretningen i Odense bliver uden tvivl et tilløbsstykke, da det er Erling Søgaard og Lars Bo Guldhammer Henriksen, begge tidligere direktører i H.J. Hansen Vin, som har hovedkvarter i Odense, som står bag. De har en stort netværk på Fyn, og begge har en erfaring indenfor vinbranchen, som kun ganske få kan matche. Lars Bo Henriksen er i dag direktør og medejer i Bichel Vine og er manden bag den store vækst som Bichel Vine har haft. Erling Søgaard bliver chef for forretningen i Odense.

 

Åbner den 3. oktober

Butikken åbner torsdag den 4. oktober klokken 15.00 til 18.00, og festen fortsætter fredag klokken 15.00 til 18.00 og lørdag 11.00 til 14.00 Ovennævnte bliver også fremtidens åbningstider.

 

I samarbejde med Oluf Bagers Gaard kan du smage et utal af vine og små hapsere lavet af vores lækre råvarer, som du i øvrigt også kan købe med hjem. De sælger alt fra verdens bedste hasselnødder til fede danske pekingænder. Smagningerne er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Se mere om Bichel Vin her

Del artikel

Andre læser også