ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ægget, Svanen og Koglen: Populær plakat-shop åbner butik i Aarhus K

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Brainchild.
Foto: Brainchild.

På lørdag den 20. marts kl. 10, slår det Aarhus-baserede designbrand, Brainchild, dørene op til deres nye butik i Æggepakkeriet.

Brainchild fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt, i form af humoristiske og æstetiske fortolkninger af designklassikere som Ægget, Koglen og Svanen.

Urbant og kreativt miljø

Æggepakkeriet er en drømmelokation for Brainchild.

Allerede inden det første spadestik til de nye bygninger blev taget, drømte stifteren af Brainchild og designeren bag alle Brainchilds motiver, Martin Brix Midtgaard, om at forhandle sine l’æggerier i Æggepakkeriet. Det skriver Brainchild i en pressemeddelelse til MigogAarhus.

Martins drøm blev til virkelighed, og i dag bliver der derfor fortsat pakket æg i Æggepakkeriet, om end i en mere moderne version, fortolket af Brainchild.

Brainchild havde tidligere kontor i nabobygningen, det mangfoldige og kreative Godsbanen, hvor flere af deres velkendte plakatmotiver er designet.

De har derfor en lokal tilknytning til området og de glæder sig til igen at være en del af det urbane og kreative Aarhus K, når de åbner deres nye og spændende designbutik.

Historien om Æggepakkeriet

Byggeriet er opkaldt efter det gamle æggepakkeri, som blev opført samme sted i 1939.

I mere end 30 år frem blev der pakket æg til nær og fjern i bygningen. Historien om det gamle æggepakkeri lever med videre, som det står skulder mod skulder med de tre nye bygninger af samme navn.

Æggepakkeriet er et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri, der forbinder det gamle Aarhus med det nye Aarhus K.

Tre bygninger i forskellige højder, bestående af lejligheder, små butikker og et urbant nærmiljø, skaber rum og liv for de mennesker, som bor og driver virksomhed i Æggepakkeriet.

I den nye butik i Æggepakkeriet kan du opleve Brainchild universet og få inspiration til indretning af din bolig med Brainchild.

Butikken forhandler et bredt udvalg af Brainchilds populære plakater, træfigurer og andet boligtilbehør.

Del artikel

Andre læser også