Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ældre kan komme i Tivoli Friheden før alle andre

Det har været en særlig tid for alle danskere, og måske særligt de ældre. Mange har holdt sig isoleret i ugevis, og behovet for luftforandring begynder at melde sig. For ældre kan det dog være svært at bevæge sig uden for hjemmet og fortsat føle sig tryg. Derfor åbner Tivoli Friheden, i samarbejde med Ældresagen, gratis parken op for en mindre gruppe ældre tirsdag den 5. maj fra kl. 10-12. De få gæster kan med god afstand gå en tur i den 78.000 m2 store park og nyde synet og duften af forårets lune.

 

Tilmelding er nødvendig, og de gratis billetter vil blive fordelt efter først til mølle. Hvis efterspørgslen er stor, åbnes der op for flere dage.

 

Forårsblomster i fuldt flor

Behovet for oplevelser og luftforandring er stort hos alle, men mange ældre føler sig utrygge, når de bevæger sig uden for hjemmet. Tiltaget formidles via Ældresagen og giver en mindre gruppe ældre muligheden for en tryg udendørs oplevelse, når de åbner den lukkede forlystelsespark op for en kort bemærkning. Den smukke park står i fuldt flor, og duften af forårsblomster pryder overalt i Friheden. Et syn, der efter flere uger i isolation, kan glæde de fleste. Åbningen er kun for tilmeldte, og de har således hele Tivoli Friheden for dem selv og kan med god afstand til hinanden nyde naturen, roen og de smukke blomster i sikre og trygge omgivelser.

 

Alle retningslinjer følges

Myndighedernes retningslinjer bliver naturligvis fulgt, og forlystelser og spisesteder vil fortsat holde lukket. Gæsterne vil blive lukket ind i små grupper og bevæge sig rundt i parken med god afstand. Ingen andre end de tilmeldte, vil kunne komme ind i Friheden. Alle gæster vil modtage en mail med retningslinjer for besøget.

 

Tivoli Friheden håber at kunne åbne for offentligheden i løbet af kort tid. Ved tilmelding og yderligere spørgsmål kontakt Tivoli Friheden via www.friheden.dk.