Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Æstetik i hjemmet

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

Er du på udkig efter æstetiske genstande til dit hjem, så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Monday Sunday i Århus kan du gå på jagt efter et bredt udvalg af vaser i forskellige materialer. Boligindretning vægtes højt hos Monday Sunday, og de elsker at bringe naturen indenfor ved at give dig mulighed for, at du kan fylde dit hjem med friske blomster og grønne planter. Derfor tilbyder de både vaser i glas, keramik og stentøj, så du kan finde den eller de vaser, som du bedst kan lide, og som klæder dit hjem bedst. 

Hvilken vase skal jeg vælge? 

Udover at Monday Sunday tilbyder vaser i forskellige materialer, tilbyder de ligeså vaser i et hav af forskellige størrelser og farver. Du kan vælge alt lige fra de mere nedtonede, dusede farver til de mere eksplosive og kulørte farver. At implementere vaser i forskellige farver og størrelser er en god måde, hvorpå du kan lege med og udfordre din boligindretning i dit hjem, så det får et lidt mere kantet udtryk. Eksempelvis kan en keramik stentøjs vase tilføje noget mere charme og skabe et unikt udtryk.  

Skal jeg altid købe frisk blomster? 

For dig hænger vaser måske uløseligt sammen med blomster, og den overbevisning hindrer dig i at købe nye vaser. Du har måske allerede en række vaser stående på lager, som er gemt væk i skabet i tilfælde af, at du skulle få en buket blomster i fremtiden. Men det særlige ved vaser fra Monday Sunday er, at de fint kan stå til pynt i hjemmet uden at være fyldt med blomster. Faktisk kan vasen i sig selv skabe et helt særligt udtryk. Du kan eksempelvis sætte flere størrelser og farver sammen i en lille klynge på spisebordet, eller du kan stille en fin vase i vindueskarmen og lade den tale for sig selv. Bonus er jo bare, at du altid har mulighed for at købe en buket roser med hjem og tilføje vaserne et lille pift. 

Hvor kan jeg købe vaserne?

Monday Sunday har både en butik i Århus og i København, men hvis du bor langt fra en af de store byer, kan du også frit købe online. Går du ind på deres online webshop kan du se deres store udvalg af vaser, og du kan ligeledes klikke ind på de forskellige vaser og læse en lille produktbeskrivelse af dem alle. Her kan du både læse om farve, mål, materiale og meget mere. Så hvis du er interesseret i at få én af de skønne vaser, så skynd dig at klikke ind på hjemmesiden eller besøg en af deres fysiske butikker.

Del artikel

Andre læser også