Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afhjælp ødelagt hår med Olaplex

Af Annoncør

Ødelagt hår kan tage lang tid om at hele. Det kan ske efter adskillige hårfarveringer eller varmeapparater, der har skadet dit hår over en længere periode. Derfor er det vigtigt, du giver dit hår ro, hvis du har ødelagt hår. Det skal have lov til at genopbygge sin styrke og smidighed, som det måske førhen havde. Det kan du opnå med et hårmærke som Olalplex. Læs mere om hvorfor i denne artikel herunder.

Laver produkter målrettet skadet hår

Olaplex er et hårmærke, der fremstiller produkter, der er målrettet mod skadet hår og andre hårtyper. Produkterne er designet til at reparere skadet hår og gøre det stærkere. De virker også for at beskytte håret mod yderligere skader. Produkterne kan bruges til alle hårtyper, herunder farvebehandlet hår. Køb Olaplex shampoo billigt i Danmark på Luxplus

Ingredienserne er skånsomme

Olaplex-produkterne er fremstillet med ingredienser, der er skånsomme og fremmer heling. 

Produkterne er ikke kun veganske og farvebeskyttende, men de er også fri for sulfater, phthalater, parabener og gluten. Det gør dem ideelle til personer med skadet hår og til personer med følsom hud. Det er vigtigt at være opmærksom på ingredienserne i din hårplejerutine, hvis du gerne vil genopbygge dit skadet hår. Du skal nødigt købe noget, der kan svække det yderligere. 

Der er tre hovedprodukter

De tre hovedprodukter i Olaplex-serien er No.1 Bond Multiplier, No.2 Bond Perfector og No.3 Hair Perfector. Det første produkt, No.1 Bond Multiplier, bruges til at reparere skadet hår. Det virker ved at genopbygge de bindinger, der er brudt, når håret er beskadiget. Det andet produkt, No.2 Bond Perfector, bruges til at beskytte håret mod yderligere skader. Det virker ved at forsegle den fugt og de næringsstoffer, som håret har brug for for at forblive sundt. Det tredje produkt, No.3 Hair Perfector, bruges til at pleje og pleje håret. Den virker ved at genopbygge de næringsstoffer, der går tabt, når håret er beskadiget.

Del artikel

Andre læser også