Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslappende aktiviteter til den forlængede weekend

Af Annoncør

For mange mennesker fungerer weekenden som den afslappende periode, hvor man ikke behøver at tænke på arbejde og pligter – for der skal man bare slappe af. Derfor sætter de fleste også stor pris på det, når de endelig har mulighed for at få en forlænget weekend. Den kan man nemlig bruge på at komme rigtigt ned i gear og få slappet godt af, enten alene eller med familien. Så hvis du ikke helt ved, hvordan du lige skal bruge denne forlængede weekend på noget dejligt og afslappende, så får du nogle tips her.

Film, bøger og lange gåturer

Noget, som rigtig mange elsker at bruge deres fritid på, er afslappende aktiviteter, som foregår i hjemmet. Det er altid rart, når man slet ikke skal noget og derfor bare kan lave hyggelige ting i hjemmet – især hvis man lige har været i en ret travl periode. 

Så brug eventuelt din forlængede weekend på at komme igennem en god bog, så du har haft lyst til at læse i lang tid. Eller se nogle gode film med dine børn eller din partner. Og hvis du er til at bruge tid i naturen, er det også rigtig godt, hvis du lige kan få gået nogle lange ture og rense hovedet. 

En tur i sommerhus

Hvis du ikke altid har så nemt ved at komme helt ned i det afslappende humør, hvis du er hjemme i dit eget hjem, så kan du også rykke weekenden over i et sommerhus. Når man er i et sommerhus, er det typisk ret nemt at slappe af, fordi man ikke på samme måde føler, at man skal vaske tøj, gøre rent og den slags praktiske ting. Når man er i sommerhuset, kan man derfor lade det handle om afslapning og kun afslapning. Det er i hvert fald en skøn måde at bruge weekenden på – især hvis man måske kan lokke familien med.

Tag på en miniferie

Hvis du lige vil tage den skridtet videre, så er der også den mulighed, at du bruger din afslappede, forlængede weekend på at tage på en lille ferie. Her kan du eventuelt tage et kig på Corendon og få et overblik over, hvor det giver mening at tage på ferie i bare et bar dage. På den måde føler man også, at man får lidt ud af weekenden, og derudover er det også typisk ret afslappende at være på ferie, fordi det eneste, man rigtigt skal tænke over, er hvor man skal spise henne.

Del artikel

Andre læser også