Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører overraskelse: Lukas Graham skyder Smukfest i gang

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Smukfest
Foto: Smukfest

Vi troede egentlig, at Smukfest havde afsløret alle navne på årets program, men ud af det blå har festivalen nu hevet en kanin op af hatten.

På sin hjemmeside skriver Smukfest nemlig, at ingen ringere end Lukas Graham åbner de store bøgescener onsdag d. 3. august kl. 15.45.

“Vi har glædet os til at løfte sløret for Lukas Graham, der skyder Smukfest i gang, når han som den første nogensinde spiller på de nye Bøgescener.

Det bliver en oplevelse udover det sædvanlige, og du skal med!” lyder det fra festivalen.

Tog verden med storm

Det danske verdensnavn, der slog sine rødder i Christiania, har siden udfoldet sine vinger på samtlige kontinenter. Verden er åben, når Lukas Graham leverer et sjælfuldt repertoire af sangperler, ekstravaganza og nærvær.

Siden bandet i 2011 brød igennem med ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’, har LukasForchhammer med vennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson skabt en helt særlig vibe, som har revet hele landet med sig.

I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder indenfor dansk musik, og med singlen‘7 Years’ cementerede Lukas, Mark og Magnus sig som et af verdens mest eftertragtede bands.

I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter, og igen i år turnerer bandet i hele landet med en række kæmpestore koncerter.

Del artikel

Andre læser også